Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Φέντερερ vs Ναδάλ!!

Πάμε σαν άλλοτε... Ρότζερ Φέντερερ και Ραφαέλ Ναδάλ προκρίθηκαν στο τελικό του Masters της Ρώμης, όπου θα διεκδικήσουν το τρόπαιο σε μια μονομαχία που θα καθηλώσει!

Φέντερερ vs Ναδάλ!
Αυτά είναι...

Μπορεί κάποιοι «μεγάλοι» να μας αποχαιρέτησαν νωρίς, όμως τελικός ανάμεσα σε Ρότζερ Φέντερερ και Ραφαέλ Ναδάλ έχει... άλλη αίγλη και είναι... ότι πεις!

Οι δύο τους την Κυριακή θα μονομαχήσουν για το τίτλο στο Masters της Ρώμης στην δεύτερη φετινή τους κόντρα.

Ο μεν Ελβετός ξεπέρασε το εμπόδιο του Γάλλου Μπενουά Περ με 2-0 σετ (7-6, 6-4), ο δε Ισπανός αυτό του «δήμιου» του Τζόκοβιτς, Τόμας Μπέρντιχ με το ίδιο σκορ.

«King Roger» και Ράφα έχουν βρεθεί αντίπαλοι στα κορτ 29 φορές(!), με τον δεύτερο να έχει μεγάλο προβάδισμα, με 19 νίκες υπέρ του. Μέσα στο 2013 έχουν συναντηθεί ξανά, με τον Ναδάλ να κερδίζει εύκολα στον προημιτελικό του Indian Wells και στη συνέχεια να σηκώνει και το τρόπαιο!

Κίνητρο; Μεγάλο και για τους δύο. Ο Φέντερερ έχει να πάρει τίτλο από το περασμένο καλοκαίρι και το τουρνουά στο Σινσινάτι. Είναι πολύ το διάστημα... Από την άλλη, ο Ναδάλ θέλει να φτάσει τα έξι τρόπαια σε οκτώ συμμετοχές μέσα στο 2013, καθώς και να ανέβει στο νούμερο τέσσερα (εφόσον το κατακτήσει). πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: