Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Το παλεύουν για Τρία Πέντε Πηγάδια!!

Να επαναλάβουν την περσινή τους προετοιμασία θέλουν στον Πανιώνιο. Οι «κυανέρυθροι» έκαναν το «χτίσιμό» τους στα Τρία Πέντε Πηγάδια, κάτι που επιδιώκουν να κάνουν και φέτος.

Το παλεύουν για Τρία Πέντε Πηγάδια
Όπως και την περασμένη σεζόν, έτσι και φέτος στον Πανιώνιο θέλουν να κάνουν προετοιμασία στα Τρία Πέντε Πηγάδια. Οι «κυανέρυθροι» μετά την επιτυχημένη περσινή σεζόν θέλουν να κάνουν κάτι ανάλογο.

Έτσι σύντομα αναμένονται εξελίξεις σε αυτό το μέτωπο, ενώ σε λίγο διάστημα αναμένονται εξελίξεις και στα αγωνιστικά θέματα. Πρώτο μέλημα των ανθρώπων της ομάδας της Νέας Σμύρνης είναι να δουν τι θα κάνουν με τα συμβόλαια που λήγουν.

Οι Μενδρινός, Γουνδουλάκης και Οκόγιε μένουν ελεύθεροι και σύντομα θα κληθούν να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για ανανέωση. Από εκεί και πέρα και μόλις "ξεκαθαρίσουν" αυτά τα θέματα, θα προκύψουν και οι προσθήκες.

Στόχος είναι να γίνουν τρεις μεταγραφές σε ένα δεξί μπακ, ένα αμυντικό χαφ και έναν επιθετικό. Ονόματα δεν έχουν γίνει γνωστά, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες, μόλις βρεθούν παίκτες που θέλει ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: