Κυριακή 19 Μαΐου 2013

«Θα τα δώσουμε όλα κόντρα στον Αστέρα»

Έτοιμοι για το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης είναι οι παίκτες του Ατρόμητου, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο αμυντικός της ομάδας, Στάθης Ταυλαρίδης.

«Θα τα δώσουμε όλα κόντρα στον Αστέρα»
Τον καλύτερό τους εαυτό θα δώσουν οι παίκτες του Ατρόμητου στο επερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Στάθης Ταυλαρίδης.

Μάλιστα, ο έμπειρος αμυντικός υπογράμμισε πως τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί απέναντι στους Αρκάδες, προκειμένου να φύγουν από την Τρίπολη με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το επερχόμενο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Ο Αστέρας μας έχει πάρει λίγο τον αέρα τη φετινή χρονιά! Είναι λίγο κουρασμένοι, έχασαν και το παιχνίδι στα Γιάννενα, θα είναι πολύ δύσκολο ματς και τα πάντα είναι ανοιχτά. Θα πάμε να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τους τρεις πόντους».

Για το αν τους ευνόησε η διακοπή του πρωταθλήματος:

«Η διακοπή όπως φάνηκε μας ευνόησε. Δουλέψαμε πάρα πολύ καλά και αυτό δείξαμε και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Μπήκαμε πολύ δυνατά, θέλαμε την κατοχή της μπάλας και τα καταφέραμε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο αιφνιδιαστήκαμε από το γκολ του ΠΑΟΚ, αλλά καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς και να πάρουμε τους τρεις πόντους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: