Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Θέλει σαν τρελός ΑΕΚ ο Φούλης!!

Ο Γεωργέας θεωρεί ιδανική προοπτική να επιστρέψει στην ΑΕΚ (ακόμη και στη Γ' Εθνική) και να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του.Η αποχώρησή του το περασμένο καλοκαίρι τον πλήγωσε πολύ. Ο Νίκος Γεωργέας ήταν ο... μακροβιότερος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ στο ρόστερ εκείνης της περιόδου και δεν είχε περάσει καν από το μυαλό του ποτέ ότι θα χρειαζόταν να αλλάξει φανέλα, πριν από το τέλος της καριέρας του.

Ήταν μια εξέλιξη που δεν μπορούσε να τη... χωνέψει και ακόμη και τη στιγμή της αποχώρησής του, τόνιζε στις δηλώσεις του ότι η μεγάλη επιθυμία του ήταν να επιστρέψει στην ΑΕΚ να κλείσει την καριέρα του όπως ονειρεύτηκε: στην ομάδα της καρδιάς του. Όπως αποκάλυψε χθες το aek365, αυτό το όνειρο του Φούλη, είναι κοντά στην πραγματοποίηση. Στο σχετικό ρεπορτάζ διαβάσατε ότι σε επαφές που έχουν γίνει ο έμπειρος αμυντικός έχει στείλει... μήνυμα στους ανθρώπους της ΑΕΚ ότι θα ήθελε να επιστρέψει στην ομάδα, παρότι αυτή θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη Γ' Εθνική και εκείνοι από την πλευρά τους μόνο αδιάφοροι δεν είναι απέναντι σε αυτή την προοπτική. Κάθε άλλο.

Ωστόσο, οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν έχουν προχωρήσει περισσότερο. Όλα δείχνουν ότι αυτό θα συμβεί τις αμέσως επόμενες ημέρες. Και με δεδομένη την μεγάλη διάθεση του Γεωργέα να επιστρέψει «σπίτι του», όλα δείχνουν ότι θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να προχωρήσει αυτή η μεταγραφή...

Πηγή: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: