Κυριακή 19 Μαΐου 2013

«Το πιο σημαντικό ματς με ΠΑΣ»

Παιχνίδι ιδιαίτερα σημαντικό έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, είναι για τον ΠΑΟΚ αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα σύμφωνα με τον Γιώργο Γεωργιάδη.

«Το πιο σημαντικό ματς με ΠΑΣ»
Ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε καλά στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας καθώς ηττήθηκε από τον Ατρόμητο και έτσι το ματς με τον ΠΑΣ είναι εξαιρετικά σημαντικό. Αυτό επισήμανε και ο Γιώργος Γεωργιάδης σε δηλώσεις του εν όψει του κυριακάτικου αγώνα.

«Οι παίκτες είχαν διάθεση απέναντι στον Ατρόμητο. Δεν πληρώσαμε το πρώτο εικοσάλεπτο που ήμασταν κακοί, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο που παρουσιαστήκαμε καλύτεροι, εκεί δεχθήκαμε και τα γκολ. Αυτό είναι όμως το ποδόσφαιρο, είναι περίεργο άθλημα. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά στο τέλος χάσαμε από δύο στημένες φάσεις» τόνισε αρχικά μέσω της Nova και συνέχισε:

«Έτσι όπως ήρθαν τα πρώτα παιχνίδια όλες οι ομάδες έχουν τις ελπίδες τους ακόμα και για την πρώτη θέση. Για αυτό για εμάς το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι το πιο σημαντικό. Είμαστε εδώ για να διαχειριστούμε τις δύσκολες καταστάσεις, άλλωστε πλέον τα παιχνίδια είναι πολύ κοντά χρονικά μεταξύ τους. Θα πρέπει να ξεχάσουμε την ήττα στο Περιστέρι και να ετοιμαστούμε για το επόμενο ματς. Υπάρχουν κάποια πράγματα από τα οποία έμεινα ευχαριστημένος αλλά όταν χάνεις, αυτά μένουν στην άκρη. Κοιτάμε μόνο το παιχνίδι της Κυριακής»

Δεν υπάρχουν σχόλια: