Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Το τελευταίο… τανγκό του Μπέκαμ!!

Η κλασική ταινία μιλά για το «Τελευταίο τανγκό στο Παρίσι». Εκεί όπου ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θα ρίξει πανηγυρικά τίτλους τέλους απόψε σε μια καριέρα που μοιάζει με χολιγουντιανή υπερ-παραγωγή!

Το τελευταίο… τανγκό του Μπέκαμ!
Με τη λαμπρότητα που αρμόζει στην τεράστια καριέρα του ετοιμάζεται να πει «αντίο» στα γήπεδα ο Ντέιβιντ Μπέκαμ!

Όπως επιβεβαιώθηκε το Σάββατο, ο Άγγλος σούπερ-σταρ θα αγωνιστεί σήμερα για τελευταία φορά στο παιχνίδι με την Μπρεστ -κι όχι στο ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λοριάν την επόμενη βδομάδα.

Και όλα στο Παρίσι -σε μια ούτως ή άλλως πανηγυρική ημέρα για τον σύλλογο- θα κινούνται ασφαλώς γύρω του. Έτσι, στις εξέδρες θα βρίσκονται η γυναίκα και τα παιδιά του, που έφτασαν στη γαλλική πρωτεύουσα ειδικά γι’ αυτό τον λόγο.

Κι ενώ στα πόδια θα φορά παπούτσια που σχεδιάστηκαν ειδικά για την αποψινή περίσταση (στα χρώματα της βρετανικής σημαίας, με τα ονόματα των παιδιών του και τα αρχικά της συζύγου αποτυπωμένα πάνω τους) στο μπράτσο θα φορά και το περιβραχιόνιο.

Έτσι ώστε να αποχαιρετήσει το (φτωχότερο πλέον) ποδόσφαιρο και να αποθεωθεί από την εξέδρα όπως ακριβώς του αξίζει: Ως αρχηγός και πρωταθλητής! πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: