Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Τα αφήνουν όλα πίσω…!!

Επιστροφή στις νίκες θέλουν στον Αστέρα Τρίπολης, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, για τη δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Τα αφήνουν όλα πίσω…
Μετά τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και την ήττα στα Γιάννενα, ο Αστέρας Τρίπολης θέλει να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο για τη δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Σάκης Τσιώλης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Περόνε, Πιπίνη και Μπαρτολίνι. Ο Αργεντινός είναι μια ακόμα αγωνιστική τιμωρημένος, ενώ οι άλλοι δύο παίκτες του Αστέρα είναι τιμωρημένοι.

Έτσι, ο Καρδιτσιώτης τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς αυτούς τους τρεις. Ο Φούλοπ αναμένεται να είναι στο τέρμα. Ο Τσαμπούρης δεξιά, ο Κοντοές αριστερά και οι Σανκαρέ και Κουρμπέλης στο κέντρο της άμυνας.

Στη μεσαία γραμμή θέση διεκδικεί ο Σέτι και ο Φραγκουλάκης, δεδομένης της κακής εμφάνισης του Αλβάρες στα Γιάννενα. Σίγουρος είναι ο Ουσέρο, ενώ οι Ράγιος, Ναβάρο και Ντε Μπλάσις θα βρίσκονται πίσω από τον Καλαντζή.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα που αποτελούν την αποστολή έχουν ως εξής:
Φούλοπ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Κοντοές, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Αλβάρεζ, Ουσέρο, Σέτι, Ναβάρο, Φραγκουλάκης, Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Ουρτάδο, Μπακασέτας, Καλαντζής και Λέντσε.

Συγκριτικά με τον προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος του Αστέρα στα Γιάννινα, επέστρεψε στην αποστολή της ομάδας ο Μπαντής, ενώ έμειναν εκτός οι Γεωργακόπουλος, Καστέλς, Κάφα.

Δεν θα αγωνιστούν ακόμα ο τιμωρημένος Περόνε και οι τραυματίες Πιπίνης, Μπαρτολίνι.πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: