Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Σε καλό δρόμο του Μπεργκ!!

Ο Μάρκους Μπεργκ είναι αυτή την στιγμή ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού για την επίθεση και όσο η διαφορά στο οικονομικό μειώνεται, οι πιθανότητες για τον «γάμο» αυξάνονται.

Σε καλό δρόμο του Μπεργκ
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού βρίσκονται σε διακοπές ωστόσο η διοίκηση της ομάδας και το νέο τεχνικό επιτελείο έχουν βάλει μπρος τον μεταγραφικό σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Το όνομα του Μάρκους Μπεργκ είναι αυτό που… παίζει πιο δυνατά για την επίθεση και το θέμα είναι σε καλό δρόμο.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η οικονομική διαφορά των δύο πλευρών σιγά-σιγά μειώνεται και έτσι ο Σουηδός πλέον δεν είναι τόσο… μακριά από την Παιανία όσο έμοιαζε αρχικά. Σαφώς και η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, όμως την δεδομένη στιγμή φαίνεται ότι υπάρχει τρόπος να γίνει η μεταγραφή.

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Αναστασίου έχει αναλάβει προσωπικά κάποιες περιπτώσεις παικτών με τους οποίους θα γίνουν επαφές ενώ όπως βγαίνει προς τα έξω, μέσα στην επόμενη εβδομάδα δεν αποκλείεται να υπάρχει και η πρώτη ανακοίνωση για παίκτη…πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: