Κυριακή 19 Μαΐου 2013

«Δεν είχαμε ‘καθαρό’ μυαλό στην τέταρτη περίοδο»

Στην έλλειψη «καθαρού» μυαλού στην τέταρτη περίοδο στάθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό, παρά την προσπάθεια των παικτών του.

«Δεν είχαμε ‘καθαρό’ μυαλό στην τέταρτη περίοδο»
Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» τόνισε πως υπήρξαν φόβοι μην τραυματιστεί κανένας και αναφέρθηκε στα προβλήματα με τα φάουλ των ψηλών και το χαμηλό σχήμα του Παναθηναϊκού, ενώ στάθηκε και στα πολλά λάθη που έκαναν οι «ασπρόμαυροι» και στο «φορτωμένο» πρόγραμμα των τελευταίων ημερών.

Αναλυτικά: «Δεν ήμασταν καλοί στο τέταρτο δεκάλεπτο και δεν είχαμε ‘καθαρό’ μυαλό, αλλά, γενικά, μετά από τόσο καιρό που είχαμε να παίξουμε, ήταν ένα καλό τεστ. Υπήρχε φόβος για τραυματισμούς, αλλά ευτυχώς δεν έγινε κάτι. Στο τέταρτο δεκάλεπτο, είχαμε πρόβλημα με τα φάουλ των ψηλών μας, ο Παναθηναϊκός χαμήλωσε το σχήμα του και μας δημιούργησε προβλήματα. Είναι πρόβλημα τα 23 λάθη που κάναμε, πλέον θα κοιτάξουμε πώς θα μεταφέρουμε το παιχνίδι στη ρακέτα για να μην έχουμε προβλήματα.

Από τον Οκτώβριο μέχρι και το αποψινό ματς, παίξαμε 23 παιχνίδια και μέσα σε μία εβδομάδα έχουμε τέσσερα, οπότε αυτό αποτελεί πρόβλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: