Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Αγγέλου: «Πάντα βάζαμε μικρούς στόχους»

Στη διαπίστωση πως πάντα ο Άρης έβαζε μικρούς στόχους, ώστε να καταφέρει να τους πραγματοποιήσει στο τέλος, στάθηκε ο Βαγγέλης Αγγέλου, μετά τη νίκη επί του Κολοσσού.

Αγγέλου: «Πάντα βάζαμε μικρούς στόχους»
(
Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» τόνισε πως είναι επιτυχία η παραμονή του Κολοσσού, μετά τα προβλήματα που αντιμετώπισε τον τελευταίο μήνα. Ευχαρίστησε τον κόσμο του Άρη και αναφέρθηκε στην εκδήλωση για τον Νίκο Γκάλη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την εφηβική ομάδα.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για την παραμονή του στην κατηγορία, αφού είχε δύσκολο έργο τον τελευταίο μήνα. Συμβαίνουν τα ‘σκαμπανεβάσματα’ στις ομάδες και σε μία δύσκολη κατάσταση ο κόουτς και οι παίκτες κράτησαν όρθιο τον Κολοσσό. Έχουμε πει πάρα πολλές φορές ότι πάντα βάζαμε μικρούς στόχους. Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ στον κόσμο του Άρη για τη βοήθεια που μας έδωσε όλη αυτή τη χρονιά.

Μακάρι το μπασκετικό ‘στίγμα’ του Άρη να δώσει αφορμή για κάτι μεγαλύτερο. Είχαμε δύο σπουδαία γεγονότα, την πολύ μεγάλη εκδήλωση για το Νίκο Γκάλη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας από τους έφηβους μας. Όλες αυτές οι προσπάθειες ελπίζω να αφήσουν ένα ‘στίγμα’ και ο μεγάλος αυτός σύλλογος να βρει λύσεις. Το μπάσκετ χρειάζεται τον Άρη. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ‘ευχαριστώ’ στους παίκτες και στους ανθρώπους που μας στηρίζουν. Εύχομαι καλή δύναμη στον Βασίλη Φραγκιά και στον Κολοσσό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: