Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Έχει πάρει τις αποφάσεις του ο Μίτσελ!!

Τις αποφάσεις του όσον αφορά τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν έχει λάβει ο Μίτσελ. Πέντε παίκτες η προτεραιότητα. Μένει ο Ολαϊτάν, τι θα γίνει με τον Ντε Βινσέντι. «Κόβονται» οι δανεικοί και ο Τάτος.

Έχει πάρει τις αποφάσεις του ο Μίτσελ
Την επόμενη εβδομάδα θα συναντηθεί ο Μίτσελ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, οι οποίοι θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και θα συζητήσουν για όλα τα αγωνιστικά θέματα που αφορούν τον Ολυμπιακό.

Δεν αποκλείεται, όμως, να υπάρξει μία πρώτη κουβέντα και στον τελικό του Champions League, αφού και οι δύο θα βρεθούν στο Λονδίνο για να παρακολουθήσουν τον γερμανικό «εμφύλιο» ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Ντόρτμουντ.

Σε κάθε περίπτωση, το πλάνο της σεζόν 2013/14 είναι σε μεγάλο βαθμό έτοιμο. Το μόνο θέμα που ενδεχομένως να αλλάξει τον προγραμματισμό των Πειραιωτών είναι οι πωλήσεις παικτών που βρίσκονται στο υπάρχον ρόστερ της ομάδας (όπως του Μανωλά, του Μήτρογλου ή του Τζεμπούρ).

Με τα σημερινά δεδομένα οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα κινηθούν για την απόκτηση πέντε ποδοσφαιριστών τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Ο Ισπανός τεχνικός θέλει δύο χαφ (ο ένας αμυντικός χαφ), έναν ακραίο μεσοεπιθετικό, έναν παίκτη στο στιλ του Ιβάν Μαρκάνο (να παίζει ως αριστερό μπακ και στο κέντρο της άμυνας) και έναν καθαρόαιμο φορ.

Μένει να φανεί, βέβαια, τι θα συμβεί στο θέμα του τερματοφύλακα, αν και με την παραμονή του Μπάλας Μέγιερι, δεν αποκλείεται να τεθεί θέμα πώλησης του Μέγιερι (που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού).

Επίσης, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει ακόμη μία προσθήκη στη μεσαία γραμμή, εφόσον πουληθεί κάποιος εκ των Φέισα ή Μασάντο. Στα χαφ θα γίνουν οι περισσότερες αλλαγές, αφού ο Μίτσελ έχει εισηγηθεί την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών που θα προορίζονται για το αρχικό σχήμα, ασχέτως τι θα συμβεί με τον Σέρβο και τον Πορτογάλο.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: