Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Κορυφαία ομάδα η Εθνική πόλο ανδρών!!


Κορυφαία ομάδα η Εθνική πόλο ανδρών!

Η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο και την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο πήρε το βραβείο της κορυφαίας ομάδας για το 2015 στα βραβεία του ΠΣΑΤ.

Τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας για φέτος κατέκτησε η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών στα αθλητικά βραβεία που διοργανώνει ο ΠΣΑΤ.

Μετά την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, με την κατάκτηση της τρίτης θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα η «γαλανόλευκη» πήρε μια ακόμα διάκριση, αυτή τη φορά τιμητική, από τους αθλητικούς συντάκτες που συμμετείχαν στην ψηφοφορία.

Εκ μέρους των παικτών, τον λόγο στην εκδήλωση πήρε ο αρχηγός, Χρήστος Αφρουδάκης, ο οποίος μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα για να φτάσει στο ολυμπιακό εισιτήριο, αλλά και στους επόμενους στόχους.

«Ευχαριστούμε για την τιμή. Είναι τεράστια αυτή η βραδιά για το πόλο. Μια ομάδα κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, που είναι ένας πολύ δύσκολος στόχος. Ήρθε μετά από ένα συνδυασμό πολλών πραγμάτων και ανάμεσα σε πολλές δυσκολίες. Είναι δύσκολες εποχές, ιδιαίτερα για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό», είπε αρχικά, ενώ για τη συνέχεια σχολίασε:

«Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα δώσουμετο100% στους Ολυμπιακούς αγώνες και στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ακολουθεί. Για να ξαναφέρουμε νέες διακρίσεις για το άθλημα και για τον ελληνικό αθλητισμό. Ο αθλητισμός είναι ο καθρέπτης της κοινωνίας, θα πρέπει να στηριχθεί απ’ όλους. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και πολλές επιτυχίες στους Έλληνες αθλητές στην ολυμπιακή χρονιά που ακολουθεί».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: