Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ψάχνει Τζιμπλάκη και… Γρηγόρη!!


Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ψάχνει Τζιμπλάκη και… Γρηγόρη!

Η Εισαγγελέας Ευτέρπη Γκουτζαμάνη ζήτησε να εξεταστούν και οι πέντε νέες συνομιλίες του Εφέτη Τζμπλάκη με τον Αιμίλιο Κοτσώνη που αποκάλυψε η εκπομπή «ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ».

Το βράδυ της Δευτέρας η «ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ» αποκάλυψε πέντε νέες συνομιλίες του εφέτη Αθηνών Γιάννη Τζιμπλάκη (ήταν ο εισηγητής στο Δικαστικό Συμβούλιο για την υπόθεση του Koriopolis) με το πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και προφυλακισμένο για το Noor-One Αιμίλιο Κοτσώνη, οι οποίες φανερώνουν και την σχέση που είχαν.

Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου και προσωπικά η Εισαγγελέας Ευτέρπη Γκουτζαμάνη, δείχνοντας εξαιρετικά αντανακλαστικά, επικοινώνησε ήδη, με τον κύριο Μανώλη Ρασιδάκη αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο οποίος έχει αναλάβει την ποινική προκαταρκτική για τους Τζιμπλακή και Πούλιο και του ζητά να μελετήσει και τις πέντε νέες συνομιλίες και να τις συμπεριλάβει στα στοιχεία της υπόθεσης.

Στους διαλόγους που καταγράφηκαν από τον υπερκοριό της ΕΥΠ το καλοκαίρι του 2012, ο κ. Κοτσώνης παροτρύνει τον κ. Τζιμπλάκη να έρθει σε πάρτι του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη μαζί με δικαστικό λειτουργό που ονομάζεται Γρηγόρης. Ενώ σε άλλη συνομιλία ο Αιμίλιος Κοτσώνης δηλώνει αγχωμένος για ένα πρόβλημα που έχει με το ΣΔΟΕ και ο εφέτης απαντά «μην ανησυχείς, έχει παγώσει το θέμα, το παρακολουθώ εγώ»!
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: