Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

«Κλέβει» τον Ιτούρμπε από την Γουότφορντ η Μπόρνμουθ!!


«Κλέβει» τον Ιτούρμπε από την Γουότφορντ η Μπόρνμουθ

Την ώρα που η μεταγραφή του Ιτούρμπε έμοιαζε τελειωμένη στην Γουότφορντ, η Μπόρνμουθ έκανε, σύμφωνα με τους Ιταλούς, τρομερή πρόταση στον Αργεντινό και δείχνει να αποσπά τη θετική απάντηση του παίκτη

Ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Χουάν Μανουέλ Ιτούρμπε βρισκόταν η Γουότφορντ, ωστόσο η Μπόρνμουθ έκανε τη ρελάνς και με τρομερό πρόταση, είναι έτοιμη να αποσπάσει τη θετική απάντηση του Αργεντινού, σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα.

Η Ρόμα ζητούσε από την Γουότφορντ 1,5 εκ. ευρώ για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή και εάν ενεργοποιούσαν την οψιόν αγοράς του, θα έπρεπε να πληρώσουν 18 εκ. ευρώ. Στα συγκεκριμένα ποσά, όμως, οι δύο ομάδες δεν τα είχαν βρει και οι συζητήσεις είχαν προς το παρόν παγώσει.

Στην όλη ιστορία, μπαίνει ξαφνικά η Μπόρνμουθ, που κατέθεσε στη Ρόμα αυξημένη πρόταση, προσφέροντας 2 εκ. ευρώ για τον δανεισμό και 22 εκ. ευρώ για την αγορά του. Ποσά, μεγαλύτερα και από αυτά που ζητούσε η Ρόμα από την Μπόρνμουθ, με τους ανθρώπους της Γουότφορντ να δείχνουν στους Τζιαλορόσι αλλά και στον Ιτούρμπε, πόσο τον θέλουν.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: