Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Πρωτάθλημα με Ζοσέ και Πεπ και Σιμεόνε και Κλοπ;


Πρωτάθλημα με Ζοσέ και Πεπ και Σιμεόνε και Κλοπ;

Όπως η διαθεσιμότητα του Πεπ Γκουαρντιόλα στο προπονητικό...παζάρι επιτάχυνε τις διαδικασίες στην Τσέλσι έτσι και τώρα στη Γιουνάιτεντ η εικόνα του ελεύθερου πια Μουρίνιο πιθανότατα να επισπεύσει την απομάκρυνση του Λουίς Φαν Χάαλ! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.  
Σε ένα καρουσέλ αλλαγών στις αγγλικές ομάδες εντός μιας "παλαβής" αγωνιστικής σεζόν με απρόβλεπτες εξελίξεις, από τώρα ιντριγκάρει η προοπτική ενός πρωταθλήματος το 2016-2017 με πολλά καινούργια πρόσωπα στους πάγκους!
Με τον Γκουαρντιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι για παράδειγμα και τον Ντιέγκο Σιμεόνε στην Τσέλσι, τον Μουρίνιο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Κλοπ να έχει την ευκαιρία να κάνει τις αλλαγές του στη Λίβερπουλ συν τον Ποκετίνο και την διαρκώς βελτιωμένη Τότεναμ, η μόνη σταθερή αξία θα είναι ο Βενγκέρ στην Αρσεναλ!
Αλλά πιθανότατα ισχυροποιημένος με έναν τίτλο πρωταθλητή ξανά μετά από 13 σεζόν και στη συνέχεια των δυο FA Cup που κατέκτησε τη τελευταία διετία οπότε δεν θα υπάρχει η παραμικρή αμφισβήτηση πλέον στο πρόσωπο του! Θα είναι μια καταπληκτική προοπτική κι ένα πάρα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα που ήδη φέτος με την απίστευτη πορεία της Λέστερ απέδειξε σε ολόκληρο τον κόσμο πως παραμένει με διάφορα το πιο δύσκολο στον πλανήτη!
Και μια τέτοια εικόνα με σούπερ προπονητές στις πιο δημοφιλείς ομάδες θα κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα και ίσως ξαναδώσει και τον τίτλο του καλύτερου πρωταθλήματος που τώρα ανήκει μάλλον στην Πριμέρα Ντιβιζιόν! Αλλά αυτό που είναι σίγουρο πως θα συμβεί είναι το πόσο δύσκολο θα είναι να προβλέψει κανείς το ποιος θα είναι πρωταθλητής τον Μάη του 2017!


Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: