Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Όλα στο… τραπέζι στον Παναθηναϊκό!!


Όλα στο… τραπέζι στον Παναθηναϊκό!

Συνάντηση κορυφής στον Παναθηναϊκό μεταξύ Αλαφούζου-Στραματσόνι-Φύσσα-Βόκολου, όπου τίθενται επί τάπητος όλα τα θέματα της ομάδας. Από τις εμφανίσεις ως την ενίσχυση.

Σύσκεψη κορυφής στον Παναθηναϊκό για το παρόν και το μέλλον!

Όπως αναμενόταν, οι Γιάννης Αλαφούζος, Αντρέα Στραματσόνι, Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος συναντήθηκαν, προκειμένου να θέσουν επί τάπητος όλα τα θέματα γύρω από το τριφύλλι.

Αρχής γενομένης από την άσχημη εικόνα της ομάδας στην Κομοτηνή, κάτι που εξόργισε τον πρόεδρο της ΠΑΕ και που αναμένεται να πάρει μέτρα για να… σφίξει τα λουριά.

Και οι τέσσερις άνδρες συμφωνούν πως υπάρχει θέμα νοοτροπίας και είναι ένα από τα «καυτά» ζητήματα που απασχολούν ενόψει της συνέχειας. Με σκοπό φυσικά ν’ αλλάξει άρδην η κατάσταση και να μην χαθούν οι στόχοι που έχουν απομείνει (2η θέση και Κύπελλο).

Από ‘κει και πέρα, μεγάλο κομμάτι της συζήτησης αναλώνεται στα μεταγραφικά. Ο Ιταλός τεχνικός του τριφυλλιού έχει σχηματίσει άποψη για το υλικό που έχει στα χέρια του. Θα παραδώσει έκθεση αξιολόγησης για κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά, με αυτούς που... του κάνουν και μ' αυτούς που δεν βρίσκονται στα πλάνα του (ήδη κάποια ονόματα είναι γνωστά πως θα αποχωρήσουν). Ο Σταματσόνι θα γνωστοποιήσει επ' ακριβώς τα θέλω του ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, με τη διοίκηση στη συνέχεια να καλείται -βάσει συγκεκριμένου μπάτζετ- να υλοποιήσει το πλάνο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: