Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Για 13-14/2 το Πανελλήνιο Κλειστού στο ΣΕΦ!!


Για 13-14/2 το Πανελλήνιο Κλειστού στο ΣΕΦ

Τις προτάσεις του για τις διοργανώσεις της χειμερινής περιόδου που θα γίνουν στο ΣΕΦ κατέθεσε ο ΣΕΓΑΣ στην διοίκηση του Σταδίου. Επικρατέστερη ημερομηνία το διήμερο 13-14/2 για το Πανελλήνιο.

Την πρόταση της για τους αγώνες της χειμερινής περιόδου κατέθεσε σήμερα η ομοσπονδία στη διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Στη συνάντηση που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα στα γραφεία του ΣΕΦ, η πλευρά της ομοσπονδίας ζήτησε να χρησιμοποιήσει το στάδιο για τη διεξαγωγή δύο ημερίδων και του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα η ομοσπονδία ζήτησε να διοργανώσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 13-14 Φεβρουαρίου, μία ημερίδα στις 30 ή 31 Ιανουαρίου και άλλη μία στις 20 ή 21 Φεβρουαρίου, προκειμένου να δώσει όσο το δυνατόν περισσότερες αγωνιστικές ευκαιρίες στους Ελληνες αθλητές.

Η διοίκηση του ΣΕΦ, την οποία εκπροσώπησαν ο συντονιστής διευθυντής Κώστας Σπανός και το μέλος της διοίκησης Μιχάλης Αηδονίδης, είδε θετικά τα αιτήματα της ομοσπονδίας και δεσμεύτηκε να απαντήσει σε αυτά τις επόμενες ημέρες.

Στο πλαίσιο της προώθησης του στίβου στην ευρύτερη περιοχή, αποφασίστηκε να εκτελεστεί το πρόγραμμα Kids Athletics σε μία από τις δύο ημέρες στο Πανελληνίου Πρωταθλήματος, με τη συμμετοχή παιδιών από τα σχολεία της περιοχής.
Στη συνάντηση μετείχαν ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής, το μέλος της διοίκησης Θανάσης Ράπτης, ο διευθυντής αγώνων Ανδρέας Γκόγκας και ο εθνικός προπονητής Δημήτρης Ευαγγελόπουλος.

Πηγή: ΣΕΓΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: