Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Μέξας: «Θέλουμε να αντιδράσουμε μετά το Παλέ»


Μέξας: «Θέλουμε να αντιδράσουμε μετά το Παλέ»

Την αντίδραση των παικτών του Απόλλωνα Πατρών μετά τη συντριβή στο Αλεξάνδρειο από τον Άρη περιμένει ο Κώστας Μέξας στην αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στο Λαύριο.

Ο τεχνικός των «μελανόλευκων» τόνισε πως απαιτείται αποφασιστικότητα και συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ποντάρει στην επιστροφή του Βεργίνη και ζήτησε τη συμπαράσταση του κόσμου.

Αναλυτικά: «Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο το Λαύριο. Για εμάς, είναι απαραίτητη η αντίδραση μετά την πολύ κακή εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε στο παιχνίδι με τον Άρη. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε πιο αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι για 40’ για να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας.

Είναι ένα από τα παιχνίδια που κρίνεται στο ποιος το θέλει περισσότερο και ποιος διαχειρίζεται καλύτερα τις στιγμές μέσα στο παρκέ.

Εφόσον ο Βεργίνης μπορέσει να παίξει, για εμάς θα είναι μια επιπλέον αγωνιστική λύση. Πρέπει να δούμε, βέβαια, σε τι κατάσταση βρίσκεται ο παίκτης μας, καθώς, λόγω των συνεχόμενων τραυματισμών του, δεν έχει κάνει και πολλές προπονήσεις.

Ο κόσμος μας θα παίξει το δικό του ρόλο από την κερκίδα σε ένα ακόμα παιχνίδι. Τον περιμένουμε στο γήπεδο και θέλουμε τη συμπαράστασή του και την ενέργεια του και ελπίζω και εμείς, από την πλευρά μας, να παρουσιαστούμε σοβαροί και να τον ικανοποιήσουμε με την απόδοσή μας.

Είναι δεδομένο ότι η βοήθειά του και η ώθηση που μας δίνει σε κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντική για εμάς και αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: