Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Ο Μαζίνιο "ψήνει" τον Τσάβι Τόρες



Ο Τσάβι Τόρες Ο Σεμπάστιαν Αμπρέου αναμένεται να είναι η επόμενη μεταγραφή που θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ Αρης. Όπως είναι γνωστό, οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει και αφού ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική Ουρουγουάης στο καθοριστικό παιχνίδι με τη Βενεζουέλα, θα πάρει το δρόμο για τη Θεσσαλονίκη. Εκτός, βέβαια κι αν περιοριστεί στην υπογραφή του νέου του συμβολαίου και στη τοποθετήσει την άφιξή του στο τέλος του μήνα, όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία.

Σχετικά με τον Τσάβι Τόρες, είναι ένα θέμα που χειρίζεται σε μεγάλο ποσοστό ο Μαζίνιο. Ο τεχνικός του Αρη έχει υποσχεθεί στον Τόρες ότι θα τον βοηθήσει ώστε να εξελιχθεί στην καριέρα του και θα του δώσει τις ευκαιρίες για να διακριθεί.

Ο ποδοσφαιριστής της δεύτερης ομάδας της Μπαρτσελόνα αναμένεται να μείνει ελεύθερος και υπό κανονικές συνθήκες, μέσα στις επόμενες μέρες θα αποφασίσει αν θα παραμείνει στην Ισπανία σε μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται ή θα μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη.
Μετά τους Γκρασιάν και Ναφτί Ναφτί, λοιπόν, η επιθυμία του Μαζίνιο είναι να αποκτηθούν Αμπρέου και Τόρες.

Κατά τα άλλα, κυκλοφόρησε ευρέως το σενάριο που θέλει τον Εστογιανόφ να έρχεται στη Θεσσαλονίκη. Είναι κάτι που συζητήθηκε στην ΠΑΕ Αρης. Ήταν μια σκέψη να αποκτηθεί ο Ουρουγουανός, με τους "κίτρινους» να προσφέρουν σημαντικά ανταλλάγματα στον Πανιώνιο. Δύσκολη η υπόθεση της συγκεκριμένης μεταγραφής και μάλλον δεν θα επιμείνει ο Αρης. Τέλος, αριστερό μπακ από την Ισπανία κοιτάζουν οι "κίτρινοι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: