Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Συμφώνησε με Ντζέκο η Μίλαν

Έντιν Ντζέκο αναμένεται να είναι το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της Μίλαν τη φετινή σεζόν. Ο επιθετικός της Βόλσμπουργκ ήρθε σε συμφωνία με την ιταλική ομάδα και αυτό που απομένει είναι να τα βρουν οι δύο ομάδες κάτι που μοιάζει πολύ πιθανό να συμβεί αυτό, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στα ιταλικά ΜΜΕ.



Ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι βρέθηκε το Σάββατο στο Σάραγεβο όπου συζήτησε με τον Βόσνιο επιθετικό το ενδεχόμενο μεταγραφής και οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα. Πάντως, η μεταγραφή θα κοστίσει αρκετά στη Μίλαν, αφού πλέον η Βόλφσμπουργκ θα ανεβάσει κατά πολύ τα 30 εκατ. ευρώ που ζητούσε αρχικά για την παραχώρηση του παίκτη της χρονιάς στη Γερμανία, λόγω ότι οι "ροσονέρι" έχουν πλέον λεφτά από τη μεταγραφή του Κακά.

Στη Βόλσμπουργκ ο 23χρονος παίκτης είχε οικονομικές απολαβές 600.000 ευρώ το χρόνο, αλλά από την ιταλική ομάδα θα παίρνει πολλά παραπάνω, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το ακριβές ποσό. Τη φετινή σεζόν ο Τζέκο πέτυχε 32 γκολ σε 34 συμμετοχές στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Ο ίδιος πάντως, με δηλώσεις του έχιε εκφράσει την επιθυμία να μετακομίσει στη Μίλαν. «Πάντοτε ήταν η αγαπημένη μου ομάδα, από όταν ήμουν μικρό παιδί και ζούσα στο Σεράγεβο», δήλωσε ο 23χρονος παίκτης στη «Daily Mirror».

Δεν υπάρχουν σχόλια: