Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

ΠΑΟΚ : Προφορικη συμφωνία με Τσιρίλο



Επιμέλεια: Δ.Μ.

Παίκτης του ΠΑΟΚ θεωρείται ο Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος επιστρέφει στη χώρα μας για μια νέα θητεία στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από αυτή με την ΑΕΚ, έχοντας εξασφαλίσει την ελευθερία του από τη Ρετζίνα.

Συγκεκριμένα, σήμερα επετεύχθη προφορική συμφωνία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Ιταλό αμυντικό, ο οποίος θα ταξιδέψει μέσα στην εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη (πιθανότατα την Παρασκευή) για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Αυτό θα είναι διάρκειας 2 ετών με συνολικές αποδοχές 700.000 ευρώ.

Μετά την απόκτηση του Μπρούνο Τσιρίλο, η οποία ακολούθησε το ναυάγιο της υπόθεσης του Ζοάο Πάολο της Πόρτο, έκλεισε η θέση του στόπερ, με τον Σάντος να συνεργάζεται για δεύτερη φορά -μετά το 2005 και την ΑΕΚ- με τον Iταλό στόπερ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

RE paidia otan kanete ena kainourgio BLOG kala tha einai na prosexete na einai aksiopisto kai na min vasizodai oi plirofories se enan polemo logo omadas.
AKOY 700.000 eyroPOY TO AKOUSATE AYTO RE FITA?EKTOS KAI AN TO EXETE DEDOMENO OTI O PAOK THA PAREI PROTATHLIMA KAI VAZETE KAI TO SIGKEKRIMENO PRIM MESA.
AISXOS

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

katarxas den prepei na milas etsi 700 xiliades einai file mou kale gia 2 xronia oxi gia ena ok?

Ανώνυμος είπε...

ti egeine twra file p oles oi efimerides egrapsan gia ta 700 xiliarika???...ax re poso ponaei p paei kala afto t blog..