Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

ΑΣ ΠΑΟΚ:ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ



Επιμελεια Γιωργος Βενης

Tο αστείο παρατράβηξε αξιότιμοι κύριο του ΑΣ ΠΑΟΚ... Παλεύετε τόσους μήνες- υποτίθεται- για να σώσετε το μπάσκετ. Και η ΚΑΕ είναι πιο πίσω από ότι ήταν πριν 2 μήνες. Βγάλατε στην επιφάνεια τα χρέη του Δρόσου, βγάλατε τον Σταυρόπουλο να σώσει το καράβι. Φέρατε τον Μπάνε από την Βουλγαρία, μιλήσατε για τον Σεργιανόπουλο της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, μιλάτε για Πατρίδα...
Τον Δρόσο σταματήσατε να τον κυνηγάτε… αλλά πριν λίγο καιρό του στέλνατε eMail (έλεος…) υποδεικνύοντας του ότι οφείλει να είναι κύριος στις υποχρεώσεις του. Μιλήσατε για διοίκηση πρωτοδικείου και τώρα αυτοαναιρείστε. Ο μεσσίας Μπάνε έγινε στην πορεία άτομο αφερέγγυο, τον απομυθοποιήσατε και αυτόν.

ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ?
ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΛΕΣ ΤΟΥΣ!
Έχετε τους λόγους σας κύριοι. Πλέον πέσανε οι μάσκες. Αλήθεια που είναι ο ΑΣ? Τα έσοδα του, που αυξήθηκαν κατακόρυφα από το 10% της Τούμπας, τα έσοδα των μελών και όλα όσα άλλα έσοδα έχετε , βγαίνουν 75.000 ευρω τουλάχιστον, ώστε να πάρει η ομάδα πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα? Που είναι οι δυνάμεις του ΠΑΟΚ? Που είναι ο Κατσαρής που στον προεκλογικό του αγώνα έλεγε προτεραιότητα η ΚΑΕ? ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ?
Αν αφήσετε τον Μπάνε να δουλέψει και πάρει μαζί του ας πούμε τους Κόρφα και Σταυρόπουλο έρχεται αμέσως ή όχι η συσπείρωση? Θα είναι γεμάτο το Παλατάκι ναι ή όχι? Αλήθεια όσα είναι τα χρέη της ΚΑΕ και ποιοι τα δημιούργησαν μετά την ειδική εκκαθάριση??? 3 εκατομμύρια είπατε? Και πως θα μπορέσετε να τα ρυθμίσετε αυτά ? ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ?

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΛΕΟΝ ΒΡΩΜΙΣΕ .ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ...ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΤΙ ,ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ , ΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ. ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΕΛΟΥΔΗΣ ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ 200.000 ? ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ Α.Σ? ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΣΟ? ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ή ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ? ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΑΝΕ ΤΟΝ ΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ? ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ? ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΥΛΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ?
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ…

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΠΕΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΑΣ, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ , ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΜΗ…ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΟΧΙ ΠΟΛΗ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ!!!)

1 σχόλιο:

protest είπε...

Μπραβο ρε Βενη...
Φωναξτε επιτελους οσο ειναι καιρος...
Οχι παλι κροκοδιλεια δακρυα το Σεπτεμβρη...
Σ.Ο.Σ.
ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ