Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Η Μπλάκμπερν απέκτησε τον Γιαννακόπουλο

Ο Σαμ Αλαρντάις... Ο Νίκος Γιαννακόπουλος είναι και με τη βούλα παίκτης της Μπλάκμπερν. Ο 16χρονος τερματοφύλακας που βρέθηκε το Μαϊο στην Αγγλία για να περάσει από το μικροσκόπιο του Σαμ Αλαρντάις, δήλωσε ότι είναι έτοιμος να δουλέψει σκληρά και να πραγματοποιήσει το όνειρο του.

Ο αγγλικός σύλλογος για να αποκτήσει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή έδωσε στον Αστέρα Τρίπολης 60.000 ευρώ, ενώ η ομάδα της Αρκαδίας θα εισπράξει το 30% από την επόμενη μετεγγραφή του νεαρού γκολκίπερ.

"Γνωρίζω ότι η ζωή μου πρόκειται να αλλάξει. Είμαι έτοιμος να πραγματοποιήσω το όνειρο μου παίζοντας με την Μπλάκμπερν. Θα βάλω τα δυνατά μου για να δείξω τις ικανότητες μου και παράλληλα για να μείνω στην Αγγλία για πολλά χρόνια. Οι άνθρωποι της ομάδας μου έδειξαν την εμπιστοσύνη τους και μου είπαν ότι διαθέτω ότι χρειάζεται για να πετύχω. Μου είπαν ότι με σκληρή δουλειά θα πάρω τις ευκαιρίες μου να παίξω στην πρώτη ομάδα. Γνωρίζω καλά τη γλώσσα και δεν θα είναι δύσκολο να προσαρμοστώ στον τρόπο ζωής της Αγγλίας", τόνισε ο Γιαννακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: