Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Σαντέ στον ΠΑΟ


Τα τυπικά απομένουν για να πέσουν οι υπογραφές μεταξύ του Σεντρίκ Καντέ και τον Παναθηναϊκό και ο αμυντικός από το Μάλι, με γαλλικό διαβατήριο, να γίνει η πρώτη μεταγραφή των πρασίνων για το καλοκαίρι! Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός, που έμεινε ελεύθερος από τη Νις, θα φτάσει στην Αθήνα πιθανότατα την Πέμπτη (11/6) και αφού περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών που θα του αποφέρει ετησίως περίπου 800.000 ευρώ.

Η - εκτός απροόπτου - απόκτηση του Καντέ, σε συνδυασμό με την προσπάθεια του τριφυλλιού για την απόκτηση του Πουιγκρενιέ, σηματοδοτεί παράλληλα και την αποχώρηση του Γιάκουμπ Βαβζίνιακ, του οποίου το κενό θα καλυφθεί από τον πρώην παίκτη της Νις.

Πάντως, την Τρίτη (9/6), Πατέρας και Αντωνίου θα τα πουν και από κοντά, μετά την επιστροφή του τελευταίου από το εξωτερικό, οπότε και αναμένεται - πλην του Καντέ - να συζητηθούν και οι υπόλοιπες περιπτώσεις των παικτών που απαχολούν την ομάδα.

Διοικητικό Συμβούλιο ενόψει της γενικής συνέλευσης
Την Τρίτη (9/6, 17:00GR) θα συνεδριάσει το ΔΣ της ΠΑΕ για να ορίσει την ημερομηνία στην οποία θα γίνει η γενική συνέλευση προκειμένου να αναδιαρθρωθεί το διοικητικό συμβούλιο μετά την αποχώρηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Βέβαιη θεωρείται η παραμονή του Νικόλα Πατέρα στην προεδρία, ενώ πιθανότατα ο Δημήτρης Σαραβάκος θα αποχωρήσει για να αναλάβει χρέη σκάουτερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: