Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Το νέο ραντεβού θα είναι για τον Αμπρέου



Ο Σεμπάστιαν Αμπρέου... Μετά τον Μεχντί Ναφτί, ο Σεμπαστιάν Αμπρέου. Κι αν με τον Λεάντρο Γκρασιάν έγινε χαμός, με τον Αμπρέου, θα γίνει σεισμός. Ο Ουρουγουανός είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν αποκτηθεί από τους "κίτρινους" και ίσως το πιο λαμπρό από τις μεταγραφές που έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τώρα στην ελληνική αγορά. Για τον διεθνή Ουρουγουανό επιθετικό, έχουν δρομολογηθεί η εξελίξεις και απομένουν τα τυπικά για να τον ανακοινώσει η ΠΑΕ Αρης.

Παράλληλα, ανοιχτό παραμένει και το θέμα του Τσάβι Τόρες. Βέβαια η περίπτωση του 22άχρονου έχει δυσκολέψει αφού τον διεκδικούν αρκετές ομάδες στην Ισπανία από τη στιγμή που θα μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα.

Ο Ιομάρ Μαζίνιο προσπαθεί να τον πείσει να φορέσει την κίτρινη φανέλα διατηρώντας προσωπικές σχέσεις με τον ποδοσφαιριστή. Οι εξελίξεις θα τρέξουν εντός των ημερών, αφού οι συζητήσεις θα αρχίσουν εκ νέου από τη Δευτέρα.

Με την απόκτηση του Τόρες, θα ολοκληρωθούν οι κινήσεις που αφορούν στη μεσαία γραμμή κι ο Αρης θα στραφεί στην αμυντική διάταξη για να εξασφαλίσει τουλάχιστο έναν κεντρικό αμυντικό. Δεν είναι απόλυτα βέβαιο ότι θα επιστρέψει ο Ρονάλντο Γκιάρο, αλλά, ακόμη κι αν τελικά επανακάμψει, είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί ενίσχυση.

Ανοικτό παραμένει ακόμη το θέμα της ανανέωσης του Κρίστι Βαγκέλι που όταν επιστρέψει από την Αλβανία θα απασχολήσει τους «κίτρινους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: