Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Ψιθυροι......................

  • Η Ουρουγουάη αποτελούσε "απόρθητο κάστρο" για τους Βραζιλιάνους, οι οποίοι το Σάββατο (6/6) κατάφεραν μετά απο 33 χρόνια να κερδίσουν στο Μοντεβίδεο, γεγονός που σκόρπισε θύελλα ενθουσιασμού στους οπαδούς της "Σελεσάο". Ενδεικτική είναι η αποθέωση που γνώρισαν εν ώρα φαγητού την Κυριακή (7/6) σε εστιατόριο του Ρεσίφε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο Ζουάν και ο τεχνικός της ομάδας Κάρλος Ντούνγκα!
  • Βάλτε τώρα που γυρίζει... Κι άλλος "μνηστήρας" για τον Αντώνη Πετρόπουλο. Τον επιθετικό του Παναθηναϊκού "ζαχαρώνει" και ο Ατρόμητος, που έγινε η... δέκατη ομάδα της Σούπερ Λίγκα, η οποία ενδιαφέρεται για τον "Πετρογκόλ". Ολες, βέβαια κρέμονται από το τι θα αποφασίσει ο Τεν Κάτε και ο ολλανδός τεχνικός περιμένει πρώτα να δει τι θα έρθει στην Παιανία για να διώξει κόσμο...

  • Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει θετικό κρούσμα ντόπινγκ στον στίβο στην ίδια ουσία που βρέθηκε θετικός ο Βαβζίνιακ (4-methyl-2 hexanamine) αλλά και πρόσφατα κάποιοι αρσιβαρίστες. Δεν πρόκειται για "μεγάλο" όνομα του χώρου. Ο ΣΕΓΑΣ έχει ήδη ενημερωθεί και αναμένεται η σχετική ανακοίνωση την ερχόμενη εβδομάδα. Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν ανάλογα κρούσματα και σε άλλα αθλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: