Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

O Λεγκιζαμόν στη μετεγγραφική λίστα του ΠΑΟΚ



Ο Φελίξ Λουσιάνο Λεγκιζαμόν Ο Φελίξ Λουσιάνο Λεγκιζαμόν είναι μέσα στους στόχους του ΠΑΟΚ από την Αργεντινή. Βρύζας και Γεωργιάδης τον είχαν παρακολουθήσει όταν ταξίδεψαν στην Αργεντινή. Φέτος με την Aρσεναλ Σαραντί, ο 27χρονος επιθετικός έχει πετύχει 11 γκολ σε 27 παιχνίδια εκ των οποίων τα επτά με απευθείας εκτελέσεις φάουλ. Η εφημερίδα «ole» αναφέρει: «υπάρχει ενδιαφέρον από ελληνική ομάδα, που έχει εκφραστεί στον μάνατζερ του».

Ακτός του Λεγκιζαμόλ, υπάρχει και ένας 20χρονος επιθετικός που ανήκει στην Ρίβερ Πλέιτ, ο Ρίος. Είναι διεθνής με την ελπίδων και άρεσε ιδιαίτερα στους υπεύθυνους του ΠΑΟΚ.

Ακόμη, υπάρχει στο προσκήνιο η λύση του Δημήτρη Παπαδόπουλου, που υπό προϋποθέσεις, θα μπορούσε να προστεθεί στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, εφόσον είναι ελεύθερος από τη Λέτσε.

Από σήμερα αναμένεται εντείνουν τις προσπάθειες για να προχωρήσουν σε μια ακόμη μεταγραφή και δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί αυτή του Τσιρίλο. Για τον Ζοάο Πάολο Αντράντε, δυσκολεύουν τα πράγματα. Οι πιθανότητες να αποκτηθεί από την Πόρτο είναι πλέον λίγες και ο Τσιρίλο πλησιάζει όλο και περισσότερο εφόσον κι αυτός μείνει ελεύθερος από τη Ρετζίνα.

Κατά τα άλλα, ο ΠΑΟΚ αναμένει τις εξελίξεις από την Ισπανία, όπου ο Βίκτορ Βιτόλο περιμένει να αποδεσμευτεί από τη Ρασίνγκ Σανταντέρ. Η ισπανική ομάδα του οφείλει περίπου 860.000 ευρώ από τους δύο τελευταίους δανεισμούς του. Ο 26χρονος μέσος προσπαθεί να πιέσει τη διοίκηση της Σαταντέρ να τον αφήσει ελεύθερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: