Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Προ των πυλών ο Τεννές


Ο Μπάμπης Τεννές... Ο Μπάμπης Τεννές είναι πολύ κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Τρίπολης. Ο έμπειρος τεχνικός που έλυσε την συνεργασία του με την Παναχαϊκή, φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός της διοίκησης της ομάδας της Αρκαδίας.

Πλέον απομένει να γίνουν οι τελικές επαφές των δύο πλευρών, προκειμένου να επέλθει και η οριστική συμφωνία και να υπογραφούν τα συμβόλαια συνεργασίας για την επόμενη περίοδο.

Στο μεταξύ, μετά από συνάντηση που έγινε σε φιλικό κλίμα με την διοίκηση του Αστέρα, ο Νίκος Χατζόπουλος έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Τρίπολης. Ο 24χρονος αμυντικός είχε παραχωρηθεί δανεικός ένα χρόνο στον Πιερικό, με τον οποίο πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας και με βάση τις βαθμολογίες στα παιχνίδια που συμμετείχε ήταν ο τρίτος καλύτερος παίκτης της ομάδας.

Θα πρέπει να σημειωθεί πώς ήταν επιθυμία του Νίκου Χατζόπουλου να μείνει ελεύθερος από τον Αστέρα, παρά το γεγονός ότι είχε ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα της Τρίπολης. Ο Χατζόπουλος έχει δεχθεί ήδη αρκετές ενδιαφέρουσες προτάσεις από ομάδες της Β' Εθνικής, τις οποίες και μελετάει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: