Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Ονειρεύεται τη Γιούβε ο Ντοσένα



Ο Ντοσένα με τη φανέλα της Λίβερπουλ Μετά από μία χρονιά κατά τη διάρκεια της οποίας προσπάθησε να διακριθεί στη Λίβερπουλ, ο Αντρέα Ντοσένα δεν βλέπει πλέον την ώρα να αφήσει την Αγγλία και να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη. Ο 27χρονος Ιταλός που έφυγε το περασμένο καλοκαίρι από την Ουντινέζε ελπίζει να συνεχίσει στη Γιουβέντους τη νέα σεζόν.

«Εχω μιλήσει με τον Ραφαέλ Μπενίτεθ. Είναι θαυμάσιος άνθρωπος και έχει κατανοήσει το πρόβλημά μου», εξήγησε στην εφημερίδα «Tuttosport» ο Ντοσένα, που στη διάρκεια της σεζόν είχε μόλις 12 συμμετοχές στην ενδεκάδα της Λίβερπουλ.

«Μου είπε ότι αν υπάρξει προσφορά ικανοποιητική και για μένα και για την ομάδα, θα κάνει ό,τι μπορεί για να διευκολύνει την επιστροφή μου στην Ιταλία. Εγώ από την πλευρά, θα πήγαινα τρέχοντας στη Γιουβέντους. Είχαν ενδιαφερθεί για μένα πέρυσι το καλοκαίρι, αλλά είχε εμπλακεί η Λίβερπουλ και είχε ανατρέψει την κατάσταση.

Στην Αγγλία παίζουν ακατάπαυστα και η πιο επίπονη προπόνηση δεν διαρκεί περισσότερο από 40 λεπτά. Εγώ όμως χρειάζομαι περισσότερη προπόνηση. Ετσι ελπίζω να συνεχίσω στη Γιουβέντους και να αρχίσω μια καινούρια ζωή», κατέληξε ο 27χρονος άσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: