Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΠΙΛΟΤΟ-ΗΡΘΕ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ!


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης


Μια ανάσα φένεται να είναι οΗρακλής από την απόκτηση του 27χρονου πορτογάλου μεσου Νούνο Πιλότο.Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Νούνο δεν θέλει να αγωνιστεί στην Σεκούντα Ντιβιζιόν ούτε στην Κλούζ στην Ρουμανία.Ο Νούνο έχει προτάσεις από Θέλτα-Βαγιεκάνο και την Κλούζ τις οποίες εξέτασε και θεώρησε την καλύτερη οικονομικά του Ηρακλή.Ο Νούνο θεωρεί παράλληλα ότι η πλέον καλή για εκείνον περίπτωση είναι οι “κυανόλευκοι”, μιας και αγωνίζονται στη μεγάλη κατηγορία, σε σύγκριση με τις τρεις Ισπανικές που δεν συμμετέχουν στην Primera Division.Η οικονομική πρόταση πού έχει καταβάλει ο Ηρακλής είναι μέχρι στιγμής η καλύτερη.Αρχικά οι Πορτογάλοι επισημαίνουν πως όντως η πρόταση του Ηρακλή είναι η καλύτερη, προσθέτουν πως ο Πιλότο την προτιμά και για το ότι η ομάδα παίζει στην μεγάλη κατηγορία, αλλά θέτουν άλλη μια παράμετρο. Αυτή της… Θεσσαλονίκης (υπογραμμίζεται πως ο Ηρακλής εδρεύει στην πόλη.Μέσα στην εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις και η οριστική συμφωνία!

Νεκάτι Ατές

Το θέμα του τουρκου επιθετικού Νεκάτι βρίσκεται στο προσκήνιο με συνεχείς επαφές ανάμεσα στην ΠΑΕ Ηρακλής και την ομάδα της Γαλατά.Τουρκικα δημοσιεύματα δίνουν δανείσμο του Νεκάτι στον Ηρακλή!Ο Ηρακλής θέλει διακαώς τον Νεκάτι γιατί πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του υψηλοσωμου επιθετικού.Σύμφωνα με όσα προκύπτουν μέχρι στιγμής ο Ηρακλής θέλει να αποκτήσει τον Νεκάτι με δανεισμό και μετά αν κάνει καλή χρονιά να έρθει ως μεταγραφή(ίδια περίπτωση με Ντίκα).

Γκαρσία

Η περίπτωση του Σεμπαστιάν Γκαρσία αλλάζει αρκετά τον σχεδιασμό της ομάδας,η αρνητική στάση της Ουνιόν Σάντα Φε κάνει εξαιρετικά δύσκολη την παραμονή του παίκτη στο ρόστερ αφού οι Αργεντινοί δεν σκοπεύουν να δώσουν τα δικαιώματα του παίκτη με τους όρους που θέλει ο Ηρακλής.Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πίτου έχει και άλλες προτάσεις από εξωτερικό αλλά και από Ελλάδα!

Ρέμος

Επιστρέφει ο Ρέμος από την Πόλη οπού παρευρέθηκε στην γιορτή της formula1.Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής Α.Ρέμος με την επιστροφή του στην Θεσ/νίκη θα έχει πολλές συναντήσεις με τους συνεργάτες του για πολλά θέματα όπως των μεταγραφικών κινήσεων-τις αποδεσμεύσεις-το θέμα Μάρκες.Ενώ περιμένουμε την απολογιστική συνέντευξη τύπου οπού ο κ.Ρέμος θα μιλήσει για τα οικονομικά της ΠΑΕ Ηρακλής-μεταγραφές παρουσίαση προπονητή-μεταγραφών.

Εντονο ενδιαφέρον για Μάρκες
Για ενδιαφέρον από ομάδες της Ρωσίας και της Ιταλίας κάνει λόγο το περιβάλλον του Φερνάντο Μαρκές. Μπορεί τις προηγούμενες μέρες να έγινε αναφορά ότι ο Αρης περιμένει στη γωνία για τον παίκτη, από την πλευρά του παίκτη πάντως ενισχύεται ότι ο Μαρκές θέλει να πάει στο εξωτερικό. Οσο περνάει ο καιρός πάντως τόσο μειώνεται η περίπτωση να πλησιάσουν Ηρακλής και Μαρκές.Ο Ηρακλής θέλει και ένα καλό ποσό για να δώσει τον παίκτη.Ο Μάρκες πάντως είναι σίγουρο οτι δεν θα είναι την επόμενη χρονιά στον Ηρακλή λόγο συμπεριφοράς.

Ψίθυροι-Ψίθυροι

*Το ξαναλέμε οτι για τον Μάρκες πρέπει να ωφεληθεί οικονομικά. H ΠΑΕ Ηρακλής πρέπει να το καταλάβει αυτό. Αν αφήσουν ελεύθερο τον Μάρκες θα υπάρχουν σίγουρα πολλές αντιδράσεις και δικαιολογημένα....

*Ο Νεκάτι είναι πολύ καλή περίπτωση,το χει το γκολ ο άνθρωπος.Μακάρι να κυλήσουν όλλα ομαλά και να έρθει...

*Μερικοί φίλαθλοι του Ηρακλή έλεγαν για τον Οπερ περί του τραυματισμού που έχει(δεν γίνεται ο παίκτης να είναι 1,5 μήνα τραυματίας).Ο Οπερ είναι πολύ καλός επιθετικός και τις επόμενες μέρες θα είναι στην Θεσ/νίκη,Αυτή την συγκεκριμένη στιγμή είναι σε στάδιο αποθεραπείας.

*Εβδομάδα ανακοινώσεων χαρακτηρίστηκε η εβδομάδα που μπήκε σήμερα για να δούμε....

*Ο Προτάσοφ έχει ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά την φετινή χρονιά,όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλάει για τον στόχο της Ευρώπης.

*Ο Νούνο Πιλότο έχει δυνατό σουτ και είναι πιο επιθετικός ποδοσφαιριστής παρά ανασταλτικός.

*Ο Βούκοβιτς θέλει να μήνει στον Ηρακλή αλά ο δρόμος του είναι για Πολωνία μεριά...

*Ελπίζουμε για το καλύτερο στον φετινό Ηρακλή,και όχι μόνο υποσχέσεις και λόγια αλλά πραξεις!

*Ανυπομονεί ο Ντίκα να δήξει τι αξίζει πραγματικά γιατί πολύ τον θεωρούσαν τελειωμένο μετά την Κατάνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: