Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Xούλιο Κρουζ στον Παναθηναϊκό;;;

Το ταξίδι του Κώστα Αντωνίου στο εξωτερικό είχε πρώτο στόχο τον Χούλιο Κρουζ. Ο 34χρονος αργεντινός επιθετικός που μένει ελεύθερος από την Ιντερ, έχει ξεκινήσει επαφές με τον Παναθηναϊκό και μάλιστα, δεν έχει κανένα πρόβλημα να το παραδεχθεί ο μάνατζέρ του Χόρχε Ζιτερσπίλερ στο sport.gr.
"Πράγματι, έχουμε κάνει ήδη μία συζήτηση με άνθρωπο που μας είπε ότι εκπροσωπεί τον Παναθηναϊκό (Αντωνίου ή κάποιος εντεταλμένος μάνατζερ από την "πράσινη" ΠΑΕ;), αλλά ακόμα είναι νωρίς να πούμε οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι έχει εκφράσει σοβαρό ενδιαφέρον, όμως, θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα", δήλωσε αρχικά ο Ζιτερσπίλερ.

Την Κυριακή (07/06) υπήρχε ένα δημοσίευμα στην Ιταλία που έκανε λόγο για γερό "μπάσιμο" της Μπολόνια και της Πάρμα. Ποια η απάντηση του Ζιτερσπίλερ; "Είναι φιλολογικό το ενδιαφέρον τους. Δεν έχουμε κάποια επίσημη πρόταση στα χέρια μας ακόμα από αυτές τις δύο ομάδες".

Η αλήθεια είναι ότι από τον μάνατζερ του Κρουζ δύσκολα παίρνεις κουβέντα. Οταν όμως αρχίζει και μιλάει, τότε δεν σταματάει να βγάζει… ειδήσεις ή να αφήνει υπονοούμενα.

- Το οικονομικό μέρος θα παίξει τον σημαντικότερο ρόλο στην επιλογή του επόμενου σταθμού του Χούλιο Κρουζ;
Σίγουρα θα παίξει ρόλο. Όπως θα παίξει ρόλο και ο στόχος της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

- Δηλαδή η προοπτική συμμετοχής στο Champions League μπορεί να υπερκαλύψει μία τυχόν καλύτερη οικονομική προσφορά από έναν σύλλογο που παλεύει για τη σωτηρία του στο Campionato;
Τι ακριβώς εννοείτε;

- Θα προτιμούσε να παίξει με λιγότερα χρήματα στον Παναθηναϊκό που είναι πιθανό να συμμετάσχει στο Champions League ή θα προτιμούσε μία υποτιθέμενα καλύτερη πρόταση από την Μπολόνια που παλεύει για την παραμονή της;
Επαναλαμβάνω ότι δεν έχουμε πρόταση από την Μπολόνια. Σε υποθετικές ερωτήσεις δεν μπορώ να απαντήσω.

- Τουλάχιστον μπορείτε να μας πείτε αν θα τον ενδιέφερε η προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα;
Δεν μου έχει πει ότι είναι αντίθετος.

- Αρα ο κόσμος του Παναθηναϊκού μπορεί να ελπίζει;
Ολα είναι πιθανά. Δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα. Υπομονή και θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα σύντομα.

- Η "Gazzetta dello Sport" έγραψε σήμερα (07/06) ότι ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να προσφέρει 2,5εκ. ευρώ. Σας ικανοποιεί αυτή η πρόταση;
Οι εφημερίδες μπορούν να γράφουν οτιδήποτε. Δεν μπορώ να σας απαντήσω για θέματα οικονομικής φύσεως. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Παναθηναϊκός πράγματι δείχνει ένα σοβαρό ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: