Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

«Θέλουμε μόνο καλύτερους παίκτες και έτοιμους, αλλιώς δεν θα πάρουμε»


«Θέλουμε μόνο καλύτερους παίκτες και έτοιμους, αλλιώς δεν θα πάρουμε»

Μόνο για έτοιμους παίκτες και καλύτερους από τους υπάρχοντες κινείται ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Νίκο Βεζυρτζή και ενώ φαίνεται να απέρριψε τον Γκαλίτσιο. «Θέλαμε να γίνει το ματς με την Ξάνθη», τόνισε.

Στην αναβολή της αναμέτρησης με την Skoda Ξάνθη, επισημαίνοντας ότι από τον ΠΑΟΚ ήθελαν να γίνει το ματς, αλλά και στα μεταγραφικά θέματα της ομάδας αναφέρθηκε ο Νίκος Βεζυρτζής. Ο αντιπρόεδρος του «Δικεφάλου του Βορρά» τόνισε ότι θα γίνει ενίσχυση μόνο σε περίπτωση που βρεθούν έτοιμοι παίκτες (και ενώ ο ίδιος φέρεται να έπαιξε καθοριστικό στο να μην αποκτηθεί ο Γιώργος Γκαλίτσιος που είναι εκτός δράσης από το τέλος της περασμένης σεζόν) και καλύτεροι από αυτούς που υπάρχουν.

Αρχικά, μίλησε για τα όσα (δεν) συνέβησαν την Κυριακή στην Skoda Ξάνθη Arena, χαρακτηρίζοντας αναχρονιστικό τον ΚΑΠ. «Η κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεπε τη διεξαγωγή του παιχνιδιού, παρότι εμείς θέλαμε να γίνει το παιχνίδι. Η ομάδα ταλαιπωρήθηκε χωρίς λόγο, παρότι πάρθηκε σχετικά νωρίς η απόφαση για την αναβολή. Ο ΚΑΠ είναι λίγο αναχρονιστικός και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να δούμε. Ο αρχηγός μας είναι ακόμα στο γήπεδο για να υπογράψει στις 17:15 το φύλλο αγώνα και αυτό όπως και η ταλαιπωρία της ομάδας θα έπρεπε να αποφευχθεί», σχολίασε

Για τα μεταγραφικά και με αφορμή την υπόθεση Γκαλίτσιου που δεν προχώρησε, είπε: «Θέλουμε οι παίκτες που θα έρθουν στην ομάδα να είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε ήδη και να είναι έτοιμοι να παίξουν από την επόμενη εβδομάδα από τότε που θα αποκτηθούν. Θέλουμε να βρούμε και να φέρουμε μόνο τέτοιους παίκτες, αλλιώς δε θα πρόκειται να φέρουμε κανέναν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: