Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Εξετάζει και Εμποκού ο Παναθηναϊκός!! (vids)


Εξετάζει και Εμποκού ο Παναθηναϊκός (vids)

Η αναζήτηση του Παναθηναϊκού για έναν παίκτη που θα μπορέσει να ενισχύσει τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας συνεχίζεται και το νέο όνομα που προστέθηκε στη λίστα είναι αυτό του Ζοσέ Εμποκού.

Ειλημμένη απόφαση αποτελεί για τον Παναθηναϊκό η περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ και μετά τις προσθήκες των Ολιβιέ Μπουμάλ και Τζιαντομένικο Μέστο, η προσοχή εστιάζεται για έναν ακόμα παίκτη που θα μπορεί να προσφέρει στη μεσοεπιθετική γραμμή, με την ευχέρεια να αγωνίζεται και στα άκρα.

Οι περιπτώσεις που εξετάζονται είναι πολλές και μία που προκύπτει εσχάτως και ξεχωρίζει συγκριτικά με τις υπόλοιπες είναι αυτή του Πολ Ζοσέ Εμποκού που αποτελεί παλιό γνώριμο των «πρασίνων».

Ο 23χρονος αγωνιζόταν στη Σταντάρ Λιέγης και συνέβαλε τα μέγιστα στην τότε ομάδα του για να αποκλείσει το «τριφύλλι» το καλοκαίρι του 2014, με ένα απίστευτης ομορφιάς γκολ στη Λεωφόρο.

Ο Κονγκολέζος που μπορεί να παίξει με την ίδια άνεση τόσο αριστερά όσο και δεξιά, αγωνίζεται από το καλοκαίρι στην Κιέβο με τη μορφή δανεισμού από τους Βέλγους, αλλά το γεγονός ότι δεν έχει πολλές συμμετοχές (μόλις 5) κάνει πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε και πάλι ως δανεικός σε ομάδα της Serie A και συγκεκριμένα στην Κάλιαρι, έχοντας σε 16 εμφανίσεις 3 γκολ, αλλά τελικά δεν αποκτήθηκε από τον ιταλικό σύλλογο.

Η περίπτωσή του έχει προταθεί και δεν αποκλείεται να απασχολήσει πολύ σοβαρά τις επόμενες μέρες.







Το γκολ του Εμποκού κόντρα στον Παναθηναϊκό στο 2:00





*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: