Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Με ζόρια και Ιμπραίμοβιτς!!


Με ζόρια και Ιμπραίμοβιτς

Η Παρί Σεν Ζερμέν τα βρήκε σκούρα με την άσημη Βασκεάλ, αλλά χάρη στον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς που «καθάρισε», προκρίθηκε στους «32» του Κυπέλλου Γαλλίας. «Ξεμπούκωσε» η Λιόν.

Υψηλότερο απ’ ότι φαινόταν αποδείχθηκε για την Παρί Σεν Ζερμέν το εμπόδιο της Βασκεάλ στους «64» του Κυπέλλου Γαλλίας. Οι κάτοχοι του τίτλου επικράτησαν 1-0, με τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς να «λύνει» τον γόρδιο δεσμό στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης.

Με φόρα μπήκε στο 2016 η Λιόν, καθώς ξέσπασε πάνω στη Λιμόζ για να τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα με το εκτός έδρας 7-0. Από δύο γκολ σημείωσαν Κορνέ (3', 38') και Γκεζάλ και από ένα Μποβουέ (50'), Νταρντέ (71') και Τολισό (76').

Με ένα… buzzer beater του Ρολάν που «χτύπησε» στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων η Μπορντό επικράτησε 3-2 εκτός έδρας της Φρεζού Σεντ Ράφαελ και απέφυγε τα χειρότερα. Ο Τζεντρέι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 32ο λεπτό, ισοφάρισε ο Ντιαμπατέ τέσσερα λεπτά αργότερα και ο Τζεντρέι έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα του στο 55’ και ήρθε η απάντηση από τον ίδιο παίκτη στο 77ο λεπτό.

Τα αποτελέσματα
Επερνάι-Μονπελιέ 0-1
Φρεζού Σεντ Ράφαελ-Μπορντό 2-3
Λιμόζ-Λιόν 0-7
Βασκεάλ-Παρί Σεν Ζερμέν 0-1
Μουρετέν-Τρελισάκ 0-2
Σαρεγκεμινέ-Βαλενσιέν 1-0
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: