Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Τρελά λεφτά της Άρσεναλ για Ομπαμεγιάνγκ!!


Τρελά λεφτά της Άρσεναλ για Ομπαμεγιάνγκ

Το τρελό ποσό των 57 εκατομμυρίων ευρώ φέρεται να είναι διατεθειμένη η Άρσεναλ για να αποκτήσει τον επιθετικό της Ντόρτμουντ, Πιερ Ερίκ Ομπαμεγιάνγκ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun».

Το τρελό ποσό των 57 εκατομμυρίων ευρώ είναι έτοιμη να δώσει η Άρσεναλ στην Ντόρτμουντ για να αποκτήσει τον Πιερ Ερίκ Ομπαμεγιάνγκ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun».

Όπως αναφέρει το εν λόγω άρθρο, ο Καμπονέζος επιθετικός της γερμανικής ομάδας αποτελεί τον διακαή πόθο του Αρσέν Βενγκέρ, με τον Αλσατό τεχνικό να έχει εισηγηθεί την απόκτησή του. Ωστόσο, ο Ομπαμεγιάνγκ διανύει μια τρομερή περίοδο, όντας πρώτος σκόρερ στη Μπουντενσλίγκα με 18 τέρματα, και η Άρσεναλ για να τον αποκτήσει θα πρέπει να... ματώσει. Αυτό γράφει άλλωστε και το δημοσίευμα, αφού αναφέρει πως οι Κανονιέρηδες θα προσφέρουν στην Ντόρτμουντ το ποσό των 57 εκ. ευρώ.

Τέλος, η «Sun» πάει ακόμη πιο κάτω το αποκλειστικό της δημοσίευμα και υποστηρίζει πως ο Ομπαμεγιάνγκ έχει εκμυστηρευτεί στο περιβάλλον του ότι τον ενδιαφέρει η περίπτωση της μετακίνησής του στην Άρσεναλ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: