Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Δανεικοί μια «ομάδα Σούπερ Λίγκας»!


Δανεικοί μια «ομάδα Σούπερ Λίγκας»

Η αξία των παικτών που θα αποχωρήσουν από τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο εκτιμάται ότι είναι η ίδια και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις μεγαλύτερη από αυτή του ρόστερ άλλων ομάδων της Σούπερ Λίγκας.

Με πρόχειρους υπολογισμούς η αξία των παικτών που θα αποχωρήσουν από τον Ολυμπιακό την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου εκτιμάται ότι αξίζει όσο –αν όχι και περισσότερο- από ένα ρόστερ μιας ομάδας που συμμετέχει στη Σούπερ Λίγκα.

Η εφημερίδα LiveSport λαμβάνοντας τις πληροφορίες από την ιστοσελίδα Transfemarkt, η οποία εμπεριέχει στοιχεία όπως και η αξία των παικτών έφτασε στο συμπέρασμα ότι όσοι αναμένεται να αποχωρήσουν αξίζουν από 13 εκατομμύρια ευρώ ενώ μπορεί να φτάσουν και τα 17 εκατ.

Ποσό φυσικά μεγάλο. Κάτι που μπορούμε να το καταλάβουμε εάν λάβουμε υπόψη μας και την αξία των ρόστερ των άλλων ομάδων. Έτσι η αξία των ΠΑΟΚ υπολογίζεται στα 38 εκατ ευρώ, του Παναθηναϊκού 35 εκατ, ενώ της ΑΕΚ στα 23 εκατομμύρια.

Άξιο αναφορά και το γεγονός ότι η εφημερίδα υπολόγισε και το ρόστερ του Ατρόμητου, η αξία του οποίου ανέρχεται στα 14,5 εκατ και της Skoda Ξάνθης στα 12,3. Δηλαδή, λιγότερο από την αξία των παικτών που αναμένεται να φύγουν από τους ερυθρόλευκους.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: