Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Δέλλας: «Θα κινδύνευε η υγεία των ποδοσφαιριστών σε αυτό το γήπεδο»


Δέλλας: «Θα κινδύνευε η υγεία των ποδοσφαιριστών σε αυτό το γήπεδο»

Σύμφωνο βρίσκει τον Τραϊανό Δέλλα η απόφαση να αναβληθεί ο αγώνας του Ατρόμητου με τον Λεβαδειακό, λόγω μη καταλληλότητας του γηπέδου. «Ήμασταν προετοιμασμένοι για το ματς», τόνισε.

Επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών χαρακτήρισε ο Τραϊανός Δέλλας τον αγωνιστικό χώρο της Λιβαδειάς, όπως ήταν το απόγευμα της Κυριακής. Ο τεχνικός του Ατρόμητου επεσήμανε μέσω της Nova ότι η ομάδα του ήταν προετοιμασμένη ψυχολογικά και σωματικά σε περίπτωση που δεν αποφάσιζε ο διαιτητής της αναμέτρησης την αναβολή του ματς.


Αναλυτικά:


«Σε αυτό το γήπεδο ήταν πολύ δύσκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο. Το θέμα δεν είναι να βγεις να παίξεις κάτω υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Το θέμα είναι να παιχτεί ποδόσφαιρο και σε αυτό το γήπεδο δυστυχώς δύσκολα θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο. Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι η υγεία των ποδοσφαιριστών και νομίζω ότι θα κινδύνευε αρκετά σήμερα», είπε αρχικά.

Ερωτηθείς, για το αν «έπαιξε» το σενάριο να γίνει τη Δευτέρα το ματς, καθώς μεσολαβούσαν λιγότερες από 48 ώρες μέχρι την αναμέτρηση με τον Πλατανιά για το Κύπελλο είπε: «Εντάξει, δεν ξέρω ακριβώς τους κανονισμούς. Νομίζω πως κάπως έτσι έχει η κατάσταση, αλλά εμείς ήμασταν προετοιμασμένοι και ψυχολογικά και σωματικά για αυτό το παιχνίδι. Ο διαιτητής έκρινε και αν θέλετε και την άποψη μου σωστά έκανε, ότι δεν πρέπει να γίνει σήμερα το παιχνίδι. Από την εμπειρία μου σαν ποδοσφαιριστής, μπορώ να πω ότι θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο και επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών να γίνει το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα κοιτάμε το επόμενο που είναι για το Κύπελλο».

Για το αν συνέβαλε περισσότερο ρόλο το νερό στο γήπεδο ή ο δυνατός αέρας, είπε: «Νομίζω έπαιξε ρόλο και ο αέρας και το νερό που υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο. Δεν βοηθούσαν και τα δύο. Πρέπει να σεβαστούμε την απόφαση του διαιτητή που πήρε υπόψιν του όλα τα δεδομένα. Από εκεί και πέρα εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό, θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι του Κυπέλλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: