Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Την έστειλε στην κορυφή ο Τομάς!!


Την έστειλε στην κορυφή ο Τομάς

Μπήκε στο 73ο λεπτό και σκόραρε στο 81ο! Ο Τομάς έδωσε τη νίκη 1-0 επί της Λεβάντε στην αγχωμένη Ατλέτικο η οποία πλέον, «αρμενίζει» τη βαθμολογία της Πριμέρα από την κορυφή.

Τελικά η ευκαιρία δεν πήγε χαμένη. Η ισοπαλία της Μπαρτσελόνα με την Εσπανιόλ δεν πέρασε ανεκμετάλλευτη για την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μπορεί να αγχώθηκε, και μάλιστα πολύ, αλλά τελικά πήρε αυτό που ήθελε έστω και αργά. Η Ατλέτικο νίκησε 1-0 τη Λεβάντε και πέρασε στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβισιόν.

Πρόσωπο του αγώνα ο Τομάς. Ο Γκανέζος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 73ο λεπτό και στο 81ο σκόραρε. Το τέρμα αυτό ήταν αρκετό για να τελειώσει το παιχνίδι με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν.

Ωστόσο οι ροχιμπλάνκος θα μπορούσαν να έχουν πάρει νωρίτερα το προβάδισμα. Όχι μόνο γιατί έχασαν αρκετές ευκαιρίες αλλά γιατί θα μπορούσαν να έχουν μια μοναδική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ. Εάν φυσικά ο διαιτητής είναι δείξει το σημείο του πέναλτι στο μαρκάρισμα στον Κορέα.

Στο 26ο λεπτό ο Χοσέ Μάρι τον ανέτρεψε αλλά ο διαιτητής δεν καταλόγισε την εσχάτη των ποινών.

Μετά τη νίκη αυτό η Ατλέτικο είναι στην πρώτη θέση με δύο βαθμούς διαφορά από την Μπαρτσελόνα η οποία έπεσε στη δεύτερη θέση.



Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής

Σάββατο (2/1)

Εσπανιόλ - Μπαρτσελόνα 0-0

Ατλέτικο - Λεβάντε 1-0
(81' Τομάς)

Μάλαγα - Θέλτα (23:05)

Κυριακή (3/1)

Ράγιο Βαγιεκάνο - Σοθιεδάδ (13:00)

Μπέτις - Έιμπαρ (17:00)

Γρανάδα - Σεβίλλη

Ντεπορτίβο - Βιγιαρεάλ (19:15)

Μπιλμπάο - Λας Πάλμας

Βαλένθια - Ρεάλ (21:30)

Δευτέρα (4/1)

Χιχόν - Χετάφε (21:30)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: