Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Πρίφτης: «Να τελειώσει γρήγορα στο μυαλό μας»


Πρίφτης: «Να τελειώσει γρήγορα στο μυαλό μας»

Τα πολύ καλά ποσοστά του Κολοσσού Ρόδου από την περιφέρεια έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ήττα του Άρη, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Να ξεχάσει το συντομότερο δυνατό την ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου και να επικεντρωθεί στο δύσκολο ματς με την Αρμάνι Μιλάνο, είναι αναγκασμένος να κάνει ο Άρης, σύμφωνα με όσα είπαν οι Δημήτρης Πρίφτης και Βασίλης Ξανθόπουλος.

«Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για τη νίκη του. Ήταν ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση, όπου και οι δύο ομάδες έπαιξαν με μεγάλη ενέργεια. Σήμερα σημαντικό ρόλο έπαιξε το μακρινό σουτ του Κολοσσού, ενώ πήρε σκορ και από παίκτες που δεν είναι το δυνατό τους σημείο αυτό. Από ‘κει και πέρα για εμάς αυτό το ματς πρέπει να τελειώσει γρήγορα στο μυαλό μας γιατί δεν παίξαμε όσο καλά έπρεπε. Εμείς πρέπει να κλείσουμε αυτό το κεφάλαιο γιατί παίζουμε με την Αρμάνι σε μερικές ημέρες. Έχουμε ταξίδι ενδιάμεσα και πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό. Καλή συνέχεια στον Άρη Λυκογιάννη και τον Κολοσσό», δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Ξανθόπουλος είπε: «Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για τη νίκη και την εμφάνιση. Νίκησε δίκαια. Εμείς δεν ήμασταν καλοί καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δεν ακολουθήσαμε το πλάνο, ειδικά το αμυντικό. Είχαμε μικρά καλά διαστήματα και δυστυχώς ήταν μία από τις χειρότερες εμφανίσεις μας φέτος. Δεν μπορούμε να μείνουμε πολύ σ’ αυτό γιατί έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στο Eurocup. Να δούμε τα λάθη μας και να κοιτάξουμε τη συνέχεια. Καλή συνέχεια στον Κολοσσό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: