Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Το ρολόι πρέπει να ξαναλειτουργήσει…!!


Το ρολόι πρέπει να ξαναλειτουργήσει…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξηγεί στο sport-fm.gr τα πλάνα του Μάρκο Σίλβα για τον Ολυμπιακό στη συνέχεια της σεζόν και βέβαια ενόψει Πανιώνιου.
• Δεν ξέρω τι θα κάνει απόψε ο Ολυμπιακός, δηλαδή σε τι κατάσταση θα βρεθεί η ομάδα προερχόμενη όχι μόνο από τις διακοπές των γιορτών, αλλά κι από ένα διάστημα ντεφορμαρίσματος το Δεκέμβρη, όμως φαντάζομαι ότι ο Μάρκο Σίλβα, αλλά κι οι παίκτες του το μόνο που δεν θα κάνουν είναι να υποτιμήσουν τον Πανιώνιο.

• Βλέπετε, όχι πολύ πίσω, 9 Οκτώβρη ήταν, ο Πανιώνιος είχε πάει στο Ρέντη για φιλικό με τον Ολυμπιακό και το σκορ στο ημίχρονο ήταν 4-1 για τον Πανιώνιο!!! Με δύο γκολ του Ανσαριφάρ κι από ένα των Βιγιάλμπα και Μπρούνο…Και να είστε βέβαιοι ότι ο Ουζουνίδης στην ψυχολογική προετοιμασία της ομάδας του, ακριβώς εκείνο το ματς θα υπενθυμίζει συνεχώς…

• Τέλος πάντων, ο Μάρκο φαινόταν πριν τις γιορτές ότι σκέφτονταν ένα σχήμα για το Γενάρη με Ρομπέρτο, Ομάρ, Μποτία, Ντα Κόστα, Μαζουάκου, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Τσόρι, Φορτούνη, Ιντέγε, Ντουρμάζ. Ήδη, ωστόσο, του χάλασαν τα σχέδια οι δύο της δεξιάς πλευράς της άμυνας, με τους τραυματισμούς τους κι έτσι Σαλίνο και Σιόβας θα πάρουν τις θέσεις των Ομάρ και Μποτία.

• Αίσθηση μου, όχι όμως βεβαιότητα, είναι ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού θα συνεχίσει με Καμπιάσο και δε θα επαναφέρει Κασάμι, όμως βλέπω πως μπορεί να διαφοροποιήσει το πλάνο μπροστά και να αφήσει στον πάγκο τον Τσόρι, περνώντας στη θέση του τον Φορτούνη και βάζοντας δεξιά τον Πάρντο η, τον Σεμπά-μάλλον τον Πάρντο. Δεν είναι, όμως, πληροφορία, αίσθηση είναι. Μπορεί να μην είναι σωστή, θα δούμε.

• Νομίζω, πάντως, ότι ο Μάρκο περιμένει από τα δικά του παιδιά, τον Πάρντο και τον Σεμπά, αλλά κι από τον Ιντέγε κι από τον Ντουρμάζ, να «επιστρέψουν». Να είναι δηλαδή οι παίκτες του διμήνου αρχές Σεπτέμβρη, αρχές Νοέμβρη. Τότε που πραγματικά έκαναν τη διαφορά, ο καθένας με τον τρόπο του.

• Γιατί από τις 4 Νοέμβρη και το Ολυμπιακός-Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2-1, ήταν σα να σταμάτησε το ρολόϊ για αρκετούς παίκτες του Ολυμπιακού κι ιδιαίτερα για τον Πάρντο, τον Σεμπά, αλλά και τον Ιντέγε. Είτε γιατί τα έδωσαν όλα και κουράστηκαν υπερβολικά, που είναι και το πιο πιθανό, είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο.

• Αλλά τώρα το ρολόϊ πρέπει να ξαναρχίσει να λειτουργεί…
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: