Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Αυτό είναι πρόβλημα...!!


Αυτό είναι πρόβλημα...

Ο Μποτία υπέστη κάκωση στο γόνατο, θα απουσιάζει από το ματς του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο και ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει στο sport-fm.gr γιατί ανησυχεί ο Μάρκο Σίλβα.

Ο Μάρκο Σίλβα έχει δείξει με τις (περισσότερες) αποφάσεις του πως είναι προπονητής που θα δώσει την ευκαιρία ακόμα και στον παίκτη που δεν ήταν η βασική του επιλογή.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Αν μάλιστα μείνει ικανοποιημένος από την εικόνα που θα δει δεν πρόκειται να τον αδικήσει και σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Αλμπέρτο Μποτία.

Ο νέος τραυματισμός του Ισπανού κεντρικού αμυντικού είναι κάτι που προβληματίζει τον Πορτογάλο κόουτς της ομάδας του λιμανιού και όχι άδικα. Ο Μποτία είχε πάρει τη θέση του Ντα Κόστα στη διάρκεια του αγώνα με την Ξάνθη και έκανε...κατάληψη στο κέντρο της άμυνας των Πειραιωτών, δίπλα στον Σιόβα.

Ο 26χρονος στόπερ έκανε καλές εμφανίσεις όχι μόνο στο πρωτάθλημα αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ (παίζοντας στις τρεις συνεχόμενες νίκες των πρωταθλητών στον όμιλο) αλλά τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Ντιναμό. Ο Μποτία είχε “δέσει” καλά με τον Σιόβα, οι δύο στόπερ είχαν καλή συνεργασία αλλά ο τραυματισμός του προκάλεσε “ρήγματα” στα μετόπισθεν.

Ο Ντα Κόστα επέστρεψε από τον δικό του τραυματισμό, χωρίς όμως να είναι 100% έτοιμος και τούτο φάνηκε στα ματς που ακολούθησαν και ειδικότερα στο παιχνίδι με την Άρσεναλ, όπου κρίθηκε και η πρόκριση των Λονδρέζων στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η αναγνώριση της καλής παρουσίας του Μποτία φάνηκε από το ότι ο Σίλβα επανέφερε τον Ισπανό στο φινάλε του πρώτου γύρου και αν ο Ισπανός δεν τραυματίζονταν στου Ρέντη, τότε θα ήταν βασικός και στη Νέα Σμύρνη.

Ο Μάρκο Σίλβα δε θέλει ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο μεγάλης απουσίας του Ισπανού, γιατί απλούστατα τον Μποτία έχει στην άκρη του μυαλού του για τα δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια με την Άντερλεχτ.

Η απουσία λοιπόν του 26χρονου κεντρικού μπακ λόγω της κάκωσης στο δεξί γόνατο είναι ένας “πονοκέφαλος” για τον Σίλβα, με τον Πορτογάλο να έχει πλέον σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Μποτία.

Αυτό διότι διαπίστωσε πως ο πρώην άσος της Σεβίλλης ανταποκρίθηκε πλήρως όταν χρειάστηκε να παίξει και μάλιστα ήταν σε σούπερ βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: