Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Ψάχνει τον… κλώνο του Αλόνσο η Ρεάλ!!

Την επόμενη μέρα μετά την αποχώρηση του Αλόνσο από την ενεργό δράση ετοιμάζουν στην Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία κοιτάζει νεαρούς παίκτες που θα μπορέσουν να αναπληρώσουν άμεσα το κενό του.

Ψάχνει τον… κλώνο του Αλόνσο η Ρεάλ
Τον διάδοχο του Τσάμπι Αλόνσο για τη μεσαία γραμμή της Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνει η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα Marca υποστηρίζει ότι 32χρονος χαφ της «βασίλισσας» θα αναμένεται να ανανεώσει για ακόμη δύο χρόνια το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2014.

Ωστόσο, την ίδια ώρα γίνεται αναζητούν τον παίκτη που θα κληθεί να καλύψει το κενό του, όταν εκείνος αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Στη κορυφή της συγκεκριμένης λίστας βρίσκονται τα ονόματα του Ιλκάι Γκούντογκαν, του Ρουμπέν Πέδρο και του Ζοφρεΐ Κοντογμπιά.

Ο Γκούντογκαν αγωνίζεται στην Ντόρτμουντ, στην οποία τη φετινή σεζόν μετράει 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει 1 γκολ και μοιράσει τρεις ασίστ στους συμπαίκτες του. Είναι γεννημένος στις 24 Οκτωβρίου 1990 (22 ετών) και είναι ήδη 7 φορές διεθνής με την εθνική Γερμανίας. Το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούλιο του 2015 και η αγοραστική του αξία εκτιμάται στα 20 εκατ. ευρώ.

Ο Ρουμπέν Πέδρο, από την πλευρά του, ανήκει στην Σοσιεδάδ, στην οποία φέτος έχει παίξει 24 ματς και έχει 4 ασίστ στο ενεργητικό του. Είναι γεννημένος στις 22 Οκτωβρίου 1992 (20 ετών) και είναι διεθνής με την εθνική Ισπανία Κ-21 μόλις μία φορά. Το συμβόλαιό του με την ισπανική ομάδα λήγει το καλοκαίρι του 2016 και αν κάποια ομάδα επιθυμεί να τον αγοράσει μπορεί να διαθέσει 3 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.

Τέλος, ο Κοντογμπιά είναι παίκτης της Σεβίλλης και έχει αγωνιστεί σε 29 αγώνες με στο ισπανικό πρωτάθλημα και το Κύπελλο, έχοντας σκοράρει μία φορά και μοιράσει δύο ασίστ. Είναι γεννημένος στις 15 Φεβρουαρίου 1993 (20 ετών) και είναι διεθνής με την εθνική Γαλλίας Κ-20. Το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούλιο του ’17 και η αγοραστική του αξία ανέρχεται στα 5 εκατ. ευρώ. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: