Κυριακή 7 Απριλίου 2013

ΑΕΚ… με ερωτηματικό!!

Στην ενδεκάδα έχει καταλήξει. Το ότι θα ξεκινήσουν τόσο ο Γκερέιρο, όσο και ο Ανάκογλου έχει «κλειδώσει». Το πού θα παίξει ο καθένας τους ωστόσο, είναι το μόνο ερωτηματικό του Έβαλντ Λίνεν ενόψει ΠΑΣ.

ΑΕΚ… με ερωτηματικό
Κατά τον Έβαλντ Λίνεν, οι Ρότζερ Γκερέιρο και Δημήτρης Ανάκογλου δεν μπορούσαν να συνυπάρξουν μέχρι τώρα στην ενδεκάδα.

Η επιστροφή του Βραζιλιάνου ωστόσο, η καλή εμφάνιση του νεαρού στη Λιβαδειά και η απουσία του τιμωρημένου Κορδέρο έχουν αφαιρέσει ενδοιασμούς και περιθώρια από τον Γερμανό ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα.

Επιβεβαιώνοντας λοιπόν όσα έχει δείξει στις προπονήσεις της εβδομάδας, ο προπονητής της «Ένωσης» δοκίμασε και το Σάββατο ενδεκάδα που περιείχε αμφότερους.

Έτσι, το μόνο ερωτηματικό που υπάρχει είναι η θέση που θα ξεκινήσουν. Κι αυτό διότι στις πρώτες δοκιμές ο Ανάκογλου τοποθετούνταν στα αριστερά του 4-2-3-1 και ο Γκερέιρο σε ρόλο επιτελικού, αλλά στις επόμενες υπήρξε εναλλαγή ρόλων μεταξύ τους.

Ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί λοιπόν το ποιος θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο, η σημερινή προπόνηση σφράγισε ότι στο δεξί θα ξεκινήσει ο Βαλεντίνος Βλάχος (και όχι ο Καραλής, που επίσης δοκιμάστηκε).

Κατά τ’ άλλα, «κλείδωσε» ότι ο Τσούπρος θα είναι ο αντικαταστάτης του τραυματία Μπουγαΐδη στο κέντρο της άμυνας, αλλά και ότι ο Φέτσης θα επιστρέψει στην ενδεκάδα ως παρτενέρ του Μητρόπουλου στα χαφ. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: