Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Παπαδόπουλος: «Μας βγήκε σε καλό η κόκκινη»

Θετικά επέδρασε η κόκκινη κάρτα του Αγκάνθο στους υπόλοιπους παίκτες του Άρη, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο τεχνικός της ομάδας, Σούλης Παπαδόπουλος.

Παπαδόπουλος: «Μας βγήκε σε καλό η κόκκινη»
Μάλλον καλό έκανε η κόκκινη κάρτα την οποία αντίκρισε ο Αγκάνθο, αφού από εκεί και πέρα οι παίκτες του Άρη δυνάμωσαν ψυχολογικά, σύμφωνα με τον τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Σούλη Παπαδόπουλο.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο Σούλης Παπαδόπουλος:

Για το ματς με τον Ατρόμητο:

«Αυτό που είπα στους παίκτες μετά τον αγώνα ήταν ότι αν θέλουμε να είναι ιστορική η νίκη επί του Ατρόμητου, πρέπει να πάρουμε και τα άλλα δύο παιχνίδια ή να μείνει ο Άρης στην κατηγορία. Αλλιώς δεν θα έχει καμιά αξία. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά .Είχαμε πολλές απουσίες σε δύσκολες θέσεις όπως στην άμυνα. Έπρεπε να ρισκάρουμε στην τακτική μας και νομίζω πως όταν κερδίζεις, δικαιώνεσαι.

Παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα που σχεδόν έχει βγει στην Ευρώπη, είναι ψηλά στη βαθμολογία, έχει ποιοτικούς παίκτες και είναι μέσα στις 3-4 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Σταθήκαμε τυχεροί στο δοκάρι του Σουμπίνιο, που ήταν και η μοναδική φάση του Ατρομήτου. Θα μπορούσαμε να προηγηθούμε πιο νωρίς, αλλά το γκολ ήρθε στην πιο κατάλληλη στιγμή. Παρόλο που παίζαμε με παίκτη λιγότερο διεκδικούσαμε τη νίκη στη ίσια».


Για την αποβολή του Αγκάνθο:


«Η δεύτερη είναι κίτρινη, αλλά η πρώτη όχι. Είναι φάουλ υπέρ μας. Μια φάση που ξεγέλασε και τον διαιτητή. Η δεύτερη όμως είναι κίτρινη. Πιστεύω πάντως ότι μας βγήκε σε καλό. Δυνάμωσαν τα παιδιά, βγήκε το αίσθημα της αδικίας, όπως και αυτά που είπαμε στο ημίχρονο».

Για τον κόσμο του Άρη που βρέθηκε στο Περιστέρι, αλλά και για τη νέα διοίκηση:

«Συγχαρητήρια που παρά την πίκρα του και την βαθμολογική μας θέση, μας βοήθησε. Πιστεύουμε ότι στο τέλος θα τους δικαιώσουμε. Επίσης, θέλω να είμαι δίκαιος και πρέπει να πω πως η νέα διοίκηση έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία των παιδιών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: