Κυριακή 7 Απριλίου 2013

«ΟΚ» από Μπαρτσελόνα για Τζόναθαν!!

«Πράσινο φως» για τον δανεισμό του Τζόναθαν Ντος Σάντος στον Ολυμπιακό έχει ανάψει η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με την SportDay.

«ΟΚ» από Μπαρτσελόνα για Τζόναθαν

Ο Μεξικανός χαφ (αδερφός του Τζιοβάνι Ντος Σάντος) είναι τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει οι Πειραιώτες, όμως δεν είναι και από τις πιο εύκολες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος παίκτης φαίνεται πως δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα των Καταλανών για την επόμενη σεζόν και θέλουν να τον παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού σε κάποια ομάδα για να μπορέσει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Μάλιστα, οι «μπλαουγκράνα» δεν θέλουν χρήματα για τον δανεισμό του παίκτη, απλά ο σύλλογος που θα τον αποκτήσει να καλύψει το συμβόλαιό του.

Ο Τζόναθαν, από την πλευρά του, στις δύο προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους δεν ήθελε να αφήσει το «Καμπ Νου», παρότι αρκετές ομάδες είχαν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους.

Σίγουρα το ερχόμενο καλοκαίρι θα υπάρξουν προτάσεις για τον Μεξικανό, όμως σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή θα παίξει η παρουσία του Μίτσελ και του Χουάνχο Λορένθο στην ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση, ο 23χρονος ποδοσφαιριστής δεν είναι η μοναδική περίπτωση που κοιτάει ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες δεν βιάζονται για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, αφού προέχει το ξεσκαρτάρισμά του και τι θα γίνει με τους παίκτες που έχουν παραχωρηθεί δανεικοί σε διάφορες ομάδας. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: