Κυριακή 7 Απριλίου 2013

«Να νικάμε σε κάθε ματς»

Το γεγονός πως η ΑΕΚ πάει σε κάθε ματς για τη νίκη επισήμανε ο Νίκος Κουρέλλας, ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Δευτέρας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

«Να νικάμε σε κάθε ματς»
Ο νεαρός αμυντικός, μιλώντας στη NOVA, τόνισε πως δεν ενδιαφέρεται σε τι κατάσταση μπορεί να βρίσκεται ο εκάστοτε αντίπαλος, πως πρέπει να έρθει το «διπλό» στους «Ζωσιμάδες» για τον κόσμο της ομάδας, «αποθέωσε» τον ΠΑΣ, ενώ δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί η ομάδα του κάνει τόσες λίγες ευκαιρίες στα εκτός έδρας ματς.

Αναλυτικά:

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Σίγουρα, εμείς βλέπουμε κάθε ματς διαφορετικά. Σε κάθε ματς θέλουμε να νικάμε. Δεν θέλουμε να κοιτάμε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο αντίπαλος. Εμείς κοιτάμε το δικό μας παιχνίδι και θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να τελειώνουμε.

Θα έπρεπε νωρίτερα να είχαμε εξασφαλίσει την παραμονή, αλλά, ακόμα και τώρα, πρέπει για αυτό τον κόσμο που μας στηρίζει παντού, να πάρουμε τη νίκη για να τον καθησυχάσουμε. Ο ΠΑΣ είναι πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, παίζει καλό ποδόσφαιρο, είναι η ευχάριστη έκπληξη, αλλά εμείς θέλουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι».

Για τη δυσκολία που αντιμετωπίζει η «Ένωση» στη δημιουργία των φάσεων σε εκτός έδρας παιχνίδια:

«Δεν ξέρω τι φταίει στα εκτός έδρας παιχνίδια και δε δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες. Όπως είπα, πάντως, θέλουμε να πάμε στα Γιάννενα και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, να "πνίξουμε" τον αντίπαλο για να πάρουμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: