Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Εδώ είναι ο παράδεισος κι η κόλαση εδώ!!

Ο κακός χαμός στην ουρά! Ο Πανθρακικός επικράτησε 3-1 του ΟΦΗ, βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη και έβαλε ξανά από κάτω τον Άρη! Μπαίνουν σε περιπέτειες και οι Κρητικοί πλέον!

Εδώ είναι ο παράδεισος κι η κόλαση εδώ!
Από ενδιαφέρον άλλο τίποτα η φετινή Σούπερ Λίγκα στην ουρά!

Μια μέρα μετά την νίκη του Άρη, ο Πανθρακικός επικράτησε εύκολα 3-1 του ΟΦΗ στην Κομοτηνή και βγήκε από την ζώνη του υποβιβασμού, στην οποία τώρα μπήκαν (ξανά) οι Θεσσαλονικείς!

Μουνάφο (16’), Μπαϊκαρά (26’) και Παπαδόπουλος (83’ πεν.) τα γκολ των νικητών, είχαν ισοφαρίσει προσωρινά οι Κρητικοί με τον Ιωαννίδη (23’), οι οποίοι ολοκλήρωσαν το ματς με εννιά παίκτες, λόγω αποβολών των Μακρή (68’) και Σόουζα (90’).

Μπλέκει και η ομάδα του Ηρακλείου, που δεν μπόρεσε να ξεφύγει και παραμένει χαμηλά με το άγχος της σωτηρίας να παραμένει.

Το ματς


Φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη! Κάπως έτσι έφυγαν τα πρώτα λεπτά του αγώνα, με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε παιχνίδι κέντρου, χωρίς να αφήνουν εκτεθειμένες τις άμυνές τους και να έχουν σε δεύτερη… μοίρα το επιθετικό κομμάτι. Είχαν υπολογίσει όμως χωρίς τον… ξενοδόχο. Όπου ξενοδόχος, βάλτε Γουναρίδης. Κι αυτό γιατί σε μια φαινομενικά ακίνδυνη σέντρα του Μουνάφο από τα δεξιά, ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ έκανε λάθος εκτίμηση και συνάμα κακή έξοδο, ο Λουσέρο το επωφελήθηκε και προ κενής εστίας έκανε το 1-0 στο 16’.

Οι Κρητικοί δεν το έβαλαν κάτω. Παρά την ψυχρολουσία βγήκαν εκ νέου στην επίθεση και δικαιώθηκαν! Στο 23’ο Λαμπρόπουλος έκανε την παράλληλη πάσα για τον Ιωαννίδη, αυτός αν και φάνηκε να χάνει το κοντρόλ, τελικά σούταρε με το «κακό» (αριστερό) πόδι και «εκτέλεσε» τον Κουτσόπουλο για το γρήγορο 1-1! Πώς να χαρούν όμως οι φιλοξενούμενοι; Αφού δεν πέρασαν καλά-καλά τρία λεπτά και ο Μπαϊκαρά νίκησε τους πάντες στον «αέρα» με κεφαλιά, βάζοντας εκ νέου μπροστά τους Θρακιώτες με 2-1. Λίγο έλειψε να… ξεφύγει κι άλλο το σκορ, όμως με το τέλος του ημιχρόνου ο Βαϊρουά δεν κατάφερε να σκοράρει… φάτσα με τον Γουναρίδη.

Το δεύτερο μέρος δεν έκρυβε συγκινήσεις, αφού οι δύο ομάδες ήταν εντελώς ακίνδυνες. Ο μεν Πανθρακικός είχε το υπέρ του σκορ και είχε αφήσει μέτρα στο γήπεδο, ο δε ΟΦΗ έμοιαζε ανήμπορος να κάνει φάση μπροστά. Με αποκορύφωμα τον Περογαμβράκη ο οποίος αν και βρέθηκε δύο φορές σε πλεονεκτική θέση, καθυστέρησε υπερβολικά και δεν μπόρεσε να βάλει σε… περιπέτειες τον Κουτσόπουλο. Τα λεπτά περνούσαν και οι παίκτες του Δερμιτζάκη συνέχιζαν να έχουν το πάνω χέρι. Και ήρθε η αποβολή του Μακρή στο 68’ να τονώσει κι άλλο το υποψήφιο τρίποντο των νεοφώτιστων, παίζοντας με παίκτη παραπάνω.

Οι γηπεδούχοι ήθελαν να διώξουν το άγχος των τελευταίων λεπτών. Γι’ αυτό και άρχισαν να παίζουν πιο επιθετικά, λόγω και του αριθμητικού πλεονεκτήματος. Βέβαια, ο Γουναρίδης κράτησε στο παιχνίδι την ομάδα του, καθώς εκτινάχθηκε… στον Θεό και έβγαλε το εξαιρετικό σουτ του Παπαδόπουλου. Ο «Παπ» όμως ήθελε να βάλει την δική του… σφραγίδα! Και το κατάφερε. Γιατί ο Κουρδάκης τον ανέτρεψε στην περιοχή, ο άσος του Πανθρακικού ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι και έγραψε το 3-1 με το δέκατο φετινό του γκολ. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με εννιά παίκτες, λόγω αποβολής του Σόουζα στο τελευταίο λεπτό.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων


Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Βαϊρουά (75’ Μακρυδημήτρης), Καστελάν, Λουσέρο, Σερφά, Μουνάφο, Μπαϊκαρά, Χρήστου (86' Ντιόγκο), Σαρακατσάνος, Σκλιοπίδης (65’ Μίνγκας), Παπαδόπουλος

Στον πάγκο: Βρονταράς, Τζανής, Μελίσσης, Λαδάκης

ΟΦΗ (Γιάννης Πετράκης): Γουναρίδης, Βερόν, Μονιάκης (75’ Ροβίθης), Κουρδάκης, Λαμπρόπουλος, Ιωαννίδης, Περογαμβράκης (86' Κανούλας), Νύκταρης (56’ Ζορμπάς), Σόουζα, Μπούρμπος, Μακρής

Στον πάγκο: Αγριμάκης, Μπανούσης, Καπουράνης, Κολλιακούδης πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: