Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Δάκρυα χαράς!!

Σε δάκρυα –αυτή την φορά χαράς- ξέσπασαν οι παίκτες του Άρη μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και τη σημαντική νίκη. «Να νικήσουμε τα άλλα δύο ματς», είπε ο Παπαδόπουλος.

Δάκρυα χαράς!
Μια εβδομάδα μεγάλης έντασης στα διοικητικά της ΠΑΕ Άρης έληξε χθες με το παιχνίδι στο Περιστέρι με τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο.

Οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας αμέσως μετά το σφύριγμα του διαιτητή για το τέλος της αναμέτρησης ξέσπασαν σε κλάματα.

Πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που δίνει ζωή στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και –φυσικά- της προσφέρει το δικαίωμα να σκεφθεί ότι μπορεί να μείνει στην κατηγορία.

Για να συμβεί αυτό όμως πρέπει να υπάρξει και ανάλογη συνέχεια στα άλλα δύο παιχνίδια μέχρι και τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Αυτό επεσήμανε και ο Σούλης Παπαδόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης του Περιστερίου. «Αυτή η νίκη θα είναι ιστορική αλλά μόνο εάν κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια», τόνισε ο προπονητής των κίτρινων και συνέχισε:

«Το παιχνίδι με τον Αστέρα θα είναι πιο δύσκολο και εμείς πρέπει να ελέγξουμε το άγχος μας», κατέληξε ο τεχνικός των κίτρινων.πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: