Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Σφαιρόπουλος: «Ίσως η μεγαλύτερη νίκη της σεζόν»

Μία από τις μεγαλύτερες νίκες στη φετινή σεζόν πέτυχε ο Πανιώνιος κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών, όπως δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Σφαιρόπουλος: «Ίσως η μεγαλύτερη νίκη της σεζόν»
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος είχε πολλά ψυχικά αποθέματα κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών και γι’ αυτό έφτασε σε μία από τις μεγαλύτερες νίκες (80-78) της σεζόν, σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Με τη σειρά του, ο Νίκος Παππάς, ο οποίος έδωσε το ροζ φύλλο στην ομάδα της Νέας Σμύρνης «χρέωσε» το καλάθι που πέτυχε στην πάσα του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:

«Ήταν ένα από τα πιο δύσκολα ματς της σεζόν. Έπρεπε να διαχειριστούμε τη νίκη μας επί του Παναθηναϊκού αλλά και να αντιμετωπίσουμε μία πολύ ποιοτική ομάδα, οργανωμένη μέσα στο γήπεδο. Γενικώς ήταν ένα από τα πιο δύσκολα μας στη σχεδίαση αντιμετώπισης του αντιπάλου. Ο αγώνας εξελίχθηκε όπως ακριβώς τον περιμέναμε αφού ο Απόλλων είναι μία ποιοτική και αθλητική ομάδα με παίκτες που μπορούν να σκοράρουν με πολλούς τρόπους. Στην πρώτη περίοδο δεν ήμασταν καλοί αμυντικά αλλά στο δεύτερο καταφέραμε να μαζέψουμε τη διαφορά και να αποφύγουμε την πίεση. Στο δεύτερο μέρος είχαμε πολλά ψυχικά αποθέματα ειδικά στο φινάλε. Κάναμε βέβαια λάθη αφού δεν δώσαμε τα φάουλ που είχαμε στον αντίπαλο. Κερδίζουμε όμως εμπειρίες μέσα από τέτοια ματς. Ίσως αυτή η νίκη να είναι η μεγαλύτερη της σεζόν έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τα τεράστια ψυχικά αποθέματά τους αλλά και στον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε όπως και στον Απόλλωνα και τον Νίκο Βετούλα ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά, έχει ταλέντο και παράγει έργο».

Από την πλευρά του, ο Νίκος Παππάς, ο οποίος χάρισε στο τέλος τη νίκη στον Πανιώνιο, είπε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μία ανταγωνιστική ομάδα σαν τον Απόλλωνα ο οποίος όπως είχε δείξει και στο ματς του πρώτου γύρου είναι σπουδαία ομάδα. Πετύχαμε μία μεγάλη νίκη γιατί έπρεπε να διαχειριστούμε τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Στο φινάλε ένιωθα καλά στην τελευταία επίθεση αλλά και ο Βλάντο που πήρε τη μπάλα έχει αποδείξει ότι μπορεί και έχει βάλει πολλά κρίσιμα σουτ. Τράβηξε δύο παίκτες επάνω του, μου έδωσε τη μπάλα και το έβαλα...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: