Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Όνειρα και… όνειρα!!

Τα όνειρα του Αστέρας Τρίπολης για το Τσάμπιονς Λιγκ, γίνονται πιο δύσκολα, την στιγμή που η Ξάνθη αρχίζει τα δικά της για την είσοδο στα πλέι οφ, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Όνειρα και… όνειρα

Δεύτερη ήττα στην έδρα του για τον Αστέρα, ενώ η Ξάνθη κάνει την πέμπτη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη της.

Το ματς:


Ο Αστέρας ήθελε το παιχνίδι για να μείνει στην δεύτερη θέση με τον ΠΑΟΚ. Η Ξάνθη, χωρίς να έχει στόχο τα πλέι οφ και απαλλαγμένη από το άγχος της παραμονής πάτησε στο γήπεδο σαφώς πιο σταθερά. Η… έμπνευση του Τσιώλη να βάλει τον Φραγκουλάκη και να αφήσει εκτός του Ναβάρο ήταν, τουλάχιστον, τραγική, αφού ο μέσος από την Κρήτη δεν εμφανίστηκε ποτέ στον αγώνα. Παράλληλα, ο Αλβάρες με τον Σανκαρέ, έκαναν ότι και στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο συνεχίζοντας τις κακές τους εμφανίσεις.

Φάσεις γίνονταν μόνο μπροστά από την εστία του Μπαντή και αφού ο Μαρίν έχασε το άχαστο, ήρθε ο Φλίσκας για να βάλει το απίστευτο. Ο Έλληνας αμυντικός μέσος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του (και τον Ράγιος που τον μάρκαρε… με τα μάτια) και πλάσαρε τον Μπαντή για να ανοίξει το σκορ και να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του Ουζουνίδη. Αυτό έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, με τους Ακρίτες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια, όντας μπροστά στο σκορ και χωρίς να έχουν απειληθεί από τον, ανύπαρκτο δημιουργικά, Αστέρα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Τσιώλη να προσπαθεί να διορθώσει την κάκιστη εικόνα του πρώτου μέρους. Ο Φραγκουλάκης και ο Αλβάρες έδωσαν τις θέσεις τους σε Περόνε και Ναβάρο προκειμένου να γίνει ο Αστέρας, πιο επιθετικός και κυρίως πιο δημιουργικός. Η εικόνα δεν άλλαξε, παρά το γεγονός πως ο Ουζουνίδης επέλεξε να δώσει πολύ χώρο στους Αρκάδες, να θωρακίσει την άμυνά της ομάδας του και να ψάξει την κόντρα.

Η πίεση του Αστέρα, ήταν μόνο σε επίπεδο κατοχής μπάλας, οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες όπως και τα κενά στη μεσαία γραμμή. Αυτά, δεν επιχείρησε να τα εκμεταλλευτεί η Ξάνθη, η οποία προτιμούσε να «περιμένει» τον Αστέρα στα καρέ της. Το τελευταίο σφύριγμα του Δασκαλόπουλου έστειλε την Ξάνθη να ισοβαθμεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα (παίζει Δευτέρα με την ΑΕΚ) και να σκέφτεται και πάλι τα πλέι οφ, την στιγμή που ο Αστέρας βλέπει την πλάτη του ΠΑΟΚ, στην τρίτη θέση της Σούπερ Λίγκας.

Οι συνθέσεις:


Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Μπαρτονίνι, Σανκαρέ, Κοντοές, Φραγκουλάκης (46’ Περόνε), Ουσέρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Αλβάρες (46’ Ναβάρο), Λέντσε (66’ Καλαντζής).

Στον πάγκο: Γεωργακόπουλος, Κάφα, Φορμίκα, Κουρμπέλης.

Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Κομεσίδης, Γούτας, Βάλλας, Παΐτο, Φλίσκας, Ντιέ (61’ Πρίττας), Μαρίν (86’ Μάνταλος), Μαρσελίνιο (75’ Πλατέλλας), Ντάνι, Σολτάνι.

Στον πάγκο: Λυμπερόπουλος, Ράνος, Μπαξεβανίδης, Μπέρτος.

Διαιτητής: Δασκαλόπουλος (Κορίνθου)
Βοηθοί: Μπαλτάς (Αχαΐας), Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)
Γήπεδο: «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: